Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

Global Tools på forsiden af Nordjyske

Nordjyske bussen var torsdag den 15 november på besøg hos Business Park Nord og et smut forbi Global Tools. Her fik de en rundvisning af vores lokaler, værksted og showrooms og interviewet Stefan Berg, ejer og grundlægger af Global Tools. Det blev til en plads på forsiden af Nordjyske og en artikel på side 6. Fik du ikke læst den spændende artikel i avisen, har du muligheden for at læse den her! 

Nyhed: Sådan kom Globaltools i Nordjyske

Vi er blevet en Gazelle virksomhed for 2018, og vi er pavestolte!

Vi skal til overrækkelse/kåring d. 31. oktober, hvor vi modtager en gazellestatuette og et gazellediplom.

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. Der er mange forskellige kriterier som virksomheden er blevet bedømt på, for at blive betragte som en gazelle virksomhed. Du kan læse alle kriterierne her.

Nyhed: Globaltools kåret som Gazelle virksomhed 2018

Vi har glædet os til at åbne dørene til vores showroom. D. 7 september mellem klokken 14-17 er der åbnet showroom og værksted hos Globaltools.dk.

Nyhed: Åbent showroom & værksted

Mød vores nyeste familiemedlem til Globaltools-familien

Sebastian Snittgaard Poulsen.

Han er 27 år og kommer fra Valsted lige udenfor Nibe omegn. Sebastian er uddannet værktøjsmager og kommer derfor til at fungere som vores nye tekniker og bliver derfor den nye go-to-fyr, når værktøjet eller maskinerne ikke vil som beregnet.  Har er det man kalder snit og stands værktøjsmager og har arbejdet med at reparere gammelt værktøj, så vel som at lave nye værktøjer.  Det han er mest stolt over at have lavet, i sin tid er ankerplader til sin bil. Efter at have søgt nettet rundt fandt han endelig nogle ankerplader til den nette sum af 4000 kr. for 4 stk. Det gad han ikke, så kan man jo lige så godt selv lave dem, når man nu er værktøjsmager.  Han startede hos Globaltools den 1 august 2018, og har været hos os i lidt over en måned. Sebastian har tidligere arbejdet som kundeservicekonsulent hos LN EUROCOM, hvor han svarede på kundeopkalde fra Telia, fra private og erhverv, og kommer derfor også til at sidde med den danske kundeservice.

Nyhed: Nu kan du møde værktøjsmageren Sebastian - vores nye teknikker

Luna Verktyg & Maskin 

Lunas virksomhed styres fra Alingsås med egne salgskontorer i Norge, Danmark, Finland, Polen og Baltikum. Gennem varemærket Teng Tools har virksomheden et internationalt netværk af over 20 distributører i eksempelvis England, Benelux, Australien og New Zealand. 

 

I 1917 starter Carl Lindahl i Alingsås et grossistfirma med maskiner og værktøj. Holger Nermark støder til i 1919, og firmaet får navnet Lindahl & Nermark AB. Næsten 100 år senere er Luna Verktyg & Maskin AB en af Nordens førende leverandører af højkvalitativt værktøj og maskiner til professionel brug til industri, byggesektor og offentlig forvaltning.

 

1921

”Det første trykte katalog præsenteres for kunderne. Kataloget indeholdt 70 sider og ca. 500 varenumre. Kataloget fik nummer 10 for at imponere konkurrenterne.”

 

1960

Virksomheden arbejder praktisk taget udelukkende som grossist i maskin- og værktøjsbranchen, men nu starter man også produktion af pladebearbejdningsmaskiner i Nossebro.

 

1965

SkolLuna, en ny afdeling med forhandling af værktøj, maskiner og udstyr til skoler starter. I 1973 står lagerbygningen i Kristineholmsområdet færdig. Her kommer nu også MaskinLuna til, Järnia går ind som medejer og virksomheden skifter navn til Luna AB. Omsætningen har passeret milepælen 100 millioner.

 

1975

Yderligere et datterselskab dannes, denne gang i Norge. Luna International dannes i 1976. Luna etablerer sig på det danske marked ved at starte et datterselskab i Danmark.

 

1984

Luna bliver 100 % ejet af Järnia AB. Provid Auto AB er et nyt forhandlerfirma, der startes op i 1986. Firmaet henvender sig til automobilbranchen. I 1987 startes AB Ferro Engros, og det bliver moderselskab til Luna AB og Järnia AB. I 1993 køber Luna T Karlemarks Försäljning AB, Göteborg, en virksomhed der har specialiseret sig i skærende bearbejdning.

 

1994

Ferro overtages af Bergman & Beving, som er noteret på børsen i Stockholm. Luna udgør en delkoncern inden for Bergman & Beving. Luna udvides med yderligere to selskaber. Dels Mager & Wedemeyer GmbH, nordtysk industridistributør af værktøj og maskiner. Dels Nordiska Maskin AB Nomab, som er specialiseret inden for produktsegmenterne trykluft- og smøreudstyr.

 

1998

Luna i Alingsås går sammen med Ferro Engros AB i Ulricehamn. Et nyt selskab startes op i Estland.

 

2000

To divisioner i Luna AB bliver til selskaber: Hjælpematerialer, der bliver til Grunda AB og et søsterselskab til Luna AB. Division Arbejdsplads bliver datterselskab til Luna AB og får navnet Gigant Arbetsplats AB. Luna køber et selskab i Polen i 2001. Der startes også selskaber op i Letland og Litauen.

 

2003

Fra og med 1. april 2003 dannedes en række fritstående produkt- og markedsføringsselskaber, hvor Luna AB er den samlende moderkoncern: Luna Service Partner AB, Luna Export AB, Luna Sverige AB, Luna Verktyg & Maskin AB. Luna erhvervede Brandt International AB, der er momentspecialist. Der startes et indkøbskontor op i Shanghai i 2005.

Luna AB køber Teng Tools i 2003, og lager og kontor flyttes til Alingsås.

 

Luna fejrer 100 år

Det er nødvendigt for de fleste virksomheder at have værktøj og maskiner af højeste kvalitet, for at de kan fungere gnidningsløst. Gennem markedets bredeste sortiment af stærke varemærker og koncepter inden for værktøj, maskiner og forsyninger samt tilhørende rådgivning og serviceydelser gør Luna deres kunders hverdag enklere, sikrere og mere lønsom. Luna er repræsenteret i eget regi i 8 lande. 2017 fejrede Luna 100 år.

 

Nyhed: Alt om Luna Værktøj & maskiner

Sne og kulde kom over os i begyndelsen af foråret. Den social-økonomiske virksomhed Råt & Godt har etableret sig i gamle DSB lokaler tæt på stationen i Aalborg. De gamle lokaler er ikke lavet efter nutidens isoleringsgrader og ønsker omkring jævn temperatur. Derfor er virksomheden udfordret i forhold til temperaturen i de kolde måneder. 

Nyhed: Varmekanon til Råt og Godt - et værksted i udvikling

Rabatkoder til Globaltools.dk       

Globaltools.dk har et attraktivt og særdeles spændende produktsortiment. Vi sælger produkter online til billige priser. Det betyder også, at vi desværre ikke på nuværende tidspunkt tilbyder rabatkoder eller rabatkuponer der vil blive fratrukket automatisk ved kassen. Dette er fordi vores priser i forvejen er rigtig billige i forhold til vores konkurrenter.

I stedet kører vi tit med tilbud og faste lave priser på en masse af vores varer/ produkter og vi sigter altid efter at være den billigste og den fortrukne online værktøjsforhandler på markedet.

Hvis du er på jagt efter rabat, så kan vi i stedet for rabatkoder tilbyde mængderabatter og særlige attraktive priser på mange af vores produkter. Eksempelvis er mængderabatterne kodet så når du køber hele pakker, vil du opnå en mængderabat. Dette synes vi er fair at tilbyde til alle vores kunder.

Nyhed: Her finde du Globaltools rabatkoder

Der findes kun en rigtig slags rose og det er baconrosen. Her får du trin for trin hvordan du laver den mest lækre buket roser som din kone aldrig vil glemme.

Guide: Sådan laver du en bacon rose buket

Globaltools.dk er en hastig voksende online webshop, men har også show rooms, hvor kunderne kan komme og se maskinerne inden de tager deres beslutning. Her får de muligheden for at komme helt tæt på, mærke og stille spørgsmål til maskinerne og tilbehøret. I den anledning er det gået op for Globaltools.dk at det er blevet tid til at opgradere show roomsene, i første omgang bliver det metal show roomet der bliver lavet mere værkstedsartig. Show roomet har været lidt forsømt den sidst stykke tid og blev fuldt med lager varer. Så Globaltools.dk's praktikant har været i gang med den helt store oprydning af deres opbevarings lokale.

Du kan se flere billeder af oprydningen på vores Facebook side, hvor der løbende bliver lagt billeder og videoer op.  

Nyhed: Nyt showroom på vej

Det er drømmen for mange mennesker at være succesfuld. Det er også drømmen for mange at blive selvstændig iværksætter. Hvis man så endda kan opnå begge dele og blive en succesfuld iværksætter, så er lykken gjort. Det er hvad Mette fra Bohea drømmer om. Hun har også vist, at hun har evnerne og idéen til at starte for sig selv, med egen import af den trendy matcha the. 

Nyhed: Etableret webshop viser vejen for inkubationsmiljøet i Rebild.