Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

Her i artiklen går vi igennem nogle af de modeller indenfor donkrafte vi har på hjemmesiden og hvilke funktioner de har. Så du på den måde altid kan lave det bedste og mest informeret køb, når du handler på vores hjemmeside. 

Guide: Sådan finder du ud af hvilken donkraft du skal investere i

Det nye produktkatalog fra Teng Tools 2019 er ude nu. Læs mere om det i denne artikel nu.

Teng Tools Produktkatalog 2019 ude nu!

Bliv klogere på, hvilke søm og hvor mange søm, som du bør anvende når du gør-det-selv. Denne artikel vil både spare dig tid og penge så læs mere her!

Guide: Vælg de korrekte- og det rette antal søm, når du gør-det-selv

Her kan du finde vores handelsbetingelser / Here you can find our Terms & Conditions

Nordjyske bussen var torsdag den 15 november på besøg hos Business Park Nord og et smut forbi Global Tools. Her fik de en rundvisning af vores lokaler, værksted og showrooms og interviewet Stefan Berg, ejer og grundlægger af Global Tools

Nyhed: Sådan kom Globaltools i Nordjyske

Vi er blevet en Gazelle virksomhed for 2018, og vi er pavestolte!

Vi skal til overrækkelse/kåring d. 31. oktober, hvor vi modtager en gazellestatuette og et gazellediplom.

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. Der er mange forskellige kriterier som virksomheden er blevet bedømt på, for at blive betragte som en gazelle virksomhed. Du kan læse alle kriterierne her.

Nyhed: Globaltools kåret som Gazelle virksomhed 2018

Vi har glædet os til at åbne dørene til vores showroom. D. 7 september mellem klokken 14-17 er der åbnet showroom og værksted hos Globaltools.dk.

Nyhed: Åbent showroom & værksted

Mød vores nyeste familiemedlem til Globaltools-familien

Sebastian Snittgaard Poulsen.

Han er 27 år og kommer fra Valsted lige udenfor Nibe omegn. Sebastian er uddannet værktøjsmager og kommer derfor til at fungere som vores nye tekniker og bliver derfor den nye go-to-fyr, når værktøjet eller maskinerne ikke vil som beregnet.  

Nyhed: Nu kan du møde værktøjsmageren Sebastian - vores nye teknikker

Luna værktøj & maskiner 

Lunas virksomhed styres fra Alingsås med egne salgskontorer i Norge, Danmark, Finland, Polen og Baltikum. Gennem varemærket Teng Tools har virksomheden et internationalt netværk af over 20 distributører i eksempelvis England, Benelux, Australien og New Zealand. 

Nyhed: Alt om Luna Værktøj & maskiner

Sne og kulde kom over os i begyndelsen af foråret. Den social-økonomiske virksomhed Råt & Godt har etableret sig i gamle DSB lokaler tæt på stationen i Aalborg. De gamle lokaler er ikke lavet efter nutidens isoleringsgrader og ønsker omkring jævn temperatur. Derfor er virksomheden udfordret i forhold til temperaturen i de kolde måneder. 

Nyhed: Varmekanon til Råt og Godt - et værksted i udvikling