Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

Mareld Pro Lighting – The Lighting Tool!

Vi introducere Mareld Pro Lighting - den nyeste udvikling indenfor arbejdsbelysning - der har taget fat i belysningsproblematikken, så du kan udføre et bedre stykke arbejde. Her finder du en oversigt over de forskellige belysningsløsninger, så du kan finde den rette belysning til dine arbejdsopgaver.

Nyhed: Sådan får du den bedste arbejdsbelysning

Vi har været heldige at få fat i et restparti af URUY og BAHCO trykluftværktøj samt SHEPPACH kompressorer.

Delene er i begrænset parti og sælges som først til mølle og sælges kun via manuel kontakt til os (Via chat, telefon eller mail)

Nyhed: Restparti af trykluftværktøj - Uhørt billige priser

Bilindretning med ESSBOX

Det svenske firma ESSVE tilbyder de bedste produkter på markedet, hvad angår bilindretning til arbejdsbiler. Løsningen er en universal løsning af simple moduler af bilindregning, til at holde styr på skruer m.m. Det smarte ved systemet er, at bilindretningen gør arbejdet flexibelt, da den indeholder Essbox kasser, som er beregnet til at indeholde kasser med skruer. Altså kan man have en kasse opbevaret i sin bil, uden at skulle koncentrer sig om at pakke bilen om morgenen. Man har altid det nødvendige udstyr i bilen, og når det skal anvendes, er det blot at tage kufferten ud af bilen - og åbne kufferten - så er man klar til at arbejde. Det er en effektiv løsning, som til dels er brugervenlig, men det er også en løsning som i sidste ende gør arbejdet mere effektiv og lønsom. Der er styr på skruerne og man kan derfor bruge tiden på at arbejde i stedet for at lede efter skurer og rydde op eller alternativt købe kasser med skruer som reelt går til spilde, da kasserne går i stykker og ikke er anvendelige når de skal bruges.

Guide: Sådan indretning du bilen med sortimentskasser

ESSBOX System fra ESSVE

Der er lavet undersøgelser som viser at 95% af håndværkere som jævnligt bruger skruer, har haft problemer med hvordan papskrueæsker så hurtigt bliver slidt. Det bliver også hurtigt en udfordring at stable dem hvis de har været udsat for fugt. En anden udfordring som disse håndværkere kan være forhindret af er mangel på overblik over skruer og rawplugs. ESSBOX System gør det nemt at skabe overblik over alle de små dele, med mulighed for helt op til 15 små bokse til opbevaring. Boksene er lavet af gennemsigtigt plast, eller mere korrekt, Polypropylen som er en syntetisk fiber.

Nyhed: ESSBOX - Smart opbevaring af dine skruer

Vi har nu glæden af at præsenterer vores kampagne på godt værktøj, fra anerkendte producenter. Vi har bl.a. samlet gode tilbud fra Wera, Tengtools, Hultafors, Bessey, Leica, Limit, Osborn, Luna, så det er bare at lade sig inspirere, og få anskaffet noget professionelt værktøj, så arbejdet bliver gjort ordenligt. 

Da det er kampagneprodukter, gælder priserne kun så længe lager haves, eller frem til d. 31/10-17. Køb produkterne hurtigt og nemt på hjemmesiden eller kontakt vores kundeservice, der kan hjælpe med ekspeditionen eller yderligere vejledning og rådgivning.

Hvem kender ikke det med, at man skal have monteret noget og du skal ud og anskaffe dig nogle skruer til opgaven. Her finder du så ud af, at du har bevæget dig ind i en jungle, som kan være svær at finde hoved og hale i. Valget af de forkerte skruer kan medføre store økonomiske konsekvenser. F.eks. kan skruerne ruste pga. man har valgt indendørs skruer til udendørs brug. De kan også risikere at knække, hvis ikke skruerne er i stand til at klare opgavens belastning. For det tredje vælger man måske en forkert type skrue til den pågældende opgave eller også er skruen af dårlig kvalitet, så du bliver nødt til at udskifte dem. Det kan ende med at blive dyrere end at vælge den rigtige skrue første gang.

Guide: Hvilke skruer skal jeg bruge?

Vi sælger mange søjleboremaskiner. Rigtig mange. Vi vil derfor gerne udbrede kendskabet til de forskellige modeller, der findes på markedet, samt de funktioner en søjleboremaskine besidder, så du har grundlaget for at træffe en beslutning om køb af søjleboremaskine ud fra et bredt grundlag.

Vi forsøger derfor at give dig et overblik over hvilke typer af søjleboremaskiner der findes på markedet og hvordan du bedst muligt får klarlagt dine behov. Det er trods alt vigtigt at få købt den korrekte boremaskine første gang, så man får dækket behovene – hverken mere eller mindre.

Guide: Alt hvad der er værd at vide om søjleboremaskiner

Den svenske producent, ESSVE, er ny leverandør af befæstigelse hos Globaltools.dk og vi har netop fået samlet vores sortimentskasser og vi er imponerede. ESSVE har lanceret deres ESSBOX system i et forsøg på at få en del af det danske professionelle marked for befæstigelse og med over 200.000 solgte i Norge og Sverige er der stort potentiale. Læs om alle fordelene her. 

 

Guide: Sådan holder du styr på dine skruer med en ESSBOX

Elsker du også de varme sommerdage, hvor man har tid til at læne sig tilbage i havestolen og nyde en iskold øl på sin ny opførte træterrasse, mens konen ordner haven? Dit eneste problem er måske bare, at konen hele tiden brokker sig over de synlige skruer og din frustration over, at du gentagne gange skal forklare konen eller samleveren nødvendigheden af skruer, hvis hun gerne vil have monteret hendes træterrasse. Det er der nu råd for. Med ESSVE’s nye HDS (HDS = Hidden Decking System) monteringsværktøj er det nu muligt at montere sin træterrasse nemt og effektivt uden synlige terrasseskruer og derved få plusser i bogen fra den bedre halvdel. Denne guide vil trinvis guide dig i gennem, hvad der er værd at vide omkring den nye HDS teknologi.

Guide: Sådan skjuler du skruerne på din træterrasse

Her finder du en liste over alle gevindtyper og på hvilke drejebænke du kan bruge dem. 

Guide: Hvilken type gevind skal jeg bruge på min trædrejebænk?