Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

Når du skal købe en metalbåndsav, er der en række vigtige overvejelser, som man bør gøre sig. Her i artiklen kommer vi ind på de vigtigste faktorer, som afgør præcist, hvilken metalbåndsav, der passer til dit behov. 

Guide: Hvordan vælger man den rette metalbåndsav?

Global Tools på forsiden af Nordjyske

Nordjyske bussen var torsdag den 15 november på besøg hos Business Park Nord og et smut forbi Global Tools. Her fik de en rundvisning af vores lokaler, værksted og showrooms og interviewet Stefan Berg, ejer og grundlægger af Global Tools. Det blev til en plads på forsiden af Nordjyske og en artikel på side 6. Fik du ikke læst den spændende artikel i avisen, har du muligheden for at læse den her! 

Nyhed: Sådan kom Globaltools i Nordjyske

Vi er blevet en Gazelle virksomhed for 2018, og vi er pavestolte!

Vi skal til overrækkelse/kåring d. 31. oktober, hvor vi modtager en gazellestatuette og et gazellediplom.

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. Der er mange forskellige kriterier som virksomheden er blevet bedømt på, for at blive betragte som en gazelle virksomhed. Du kan læse alle kriterierne her.

Nyhed: Globaltools kåret som Gazelle virksomhed 2018

Mareld Pro Lighting – The Lighting Tool!

Vi introducere Mareld Pro Lighting - den nyeste udvikling indenfor arbejdsbelysning - der har taget fat i belysningsproblematikken, så du kan udføre et bedre stykke arbejde. Her finder du en oversigt over de forskellige belysningsløsninger, så du kan finde den rette belysning til dine arbejdsopgaver.

Nyhed: Sådan får du den bedste arbejdsbelysning

Her får du en trin for trin guide til hvordan du drejer 2 tofarvede lysestager ud af et emne. 

Lime forskellige træklodserne sammen i den farvekombination, du gerne vil have og drej de flotteste lysestager. Om du bruger 2 eller flere forskellige farvet træklodser, er helt op til dig. Her er der brugt mahogni og ahorn, hvor ahornet er blevet lagt i midten. Hvert emne skal være 10 x 10 cm, og 38 cm lang. På den måde kan du dreje 2 lysestager ud træet.

Guide: Sådan drejer du tofarvede lysestager