Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

Den danske sommer har det med at være skiftende vejrmæssigt og det kan sommetider være svært at holde varmen de sene sommeraftener på theressen. Solamagic nye model FREE+ 1400 er oplagt til at løse netop dette problem og til at forlænge sommerens glæder. En varmelampe er et glimrende køb til dig der bruger tid på terrassen, båden eller andre steder hvor der er brug for lidt ekstra varme. Når du skal vælge hvilken, terrassevarmer du skal købe, vil du kunne finde et hav af forskellige muligheder. Nogle med gas, nogle som anvender brænde og til slut de elektriske modeller. Vi mener dog at der er flere fordele ved at vælge en eldrevet model. 

Nyhed: Det nyeste indenfor varmelamper fra Solamagic - FREE+ 1400

Her i artiklen går vi igennem nogle af de modeller indenfor donkrafte vi har på hjemmesiden og hvilke funktioner de har. Så du på den måde altid kan lave det bedste og mest informeret køb, når du handler på vores hjemmeside. 

Guide: Sådan finder du ud af hvilken donkraft du skal investere i

Løftere, stablere og pallevogne er alt sammen løfteudstyr, men hvad er det rigtige udstyr til netop din arbejdsopgave. I artiklen går vi igennem de vigtigste tanker du skal gøre dig inden køb af løfteudstyr.   

Guide:  Palleløfter og stablere– alt du skal vide om sikker håndtering af gods

Det nye produktkatalog fra Teng Tools 2019 er ude nu. Læs mere om det i denne artikel nu.

Teng Tools Produktkatalog 2019 ude nu!

Bliv klogere på, hvilke søm og hvor mange søm, som du bør anvende når du gør-det-selv. Denne artikel vil både spare dig tid og penge så læs mere her!

Guide: Vælg de korrekte- og det rette antal søm, når du gør-det-selv