Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

Her kan du finde vores handelsbetingelser / Here you can find our Terms & Conditions

Det er ikke altid en nem ting at finde ud af, hvilke maskiner du har brug for til værkstedet - selvom det blot er til et hjørne i garagen eller større end det. Derfor har vi lavet nogle pakkeløsninger, der gør det nemmere for dig. Vi har samlet 4 pakker af nogle af vores populære maskiner.

Pakkeløsninger på maskiner til værkstedet

Mangler du inspiration til, hvordan du indretter dit nye værksted? Eller er du i tvivl om, hvilket værktøj du får brug for? Så læs med her og bliv klogere. Vi forklarer blandt andet hvilke praktiske foranstaltninger, der skal overvejes, og hvilket værktøj man ikke skal være foruden.

Guide: Sådan indretter du værkstedet

Når du skal købe en metalbåndsav, er der en række vigtige overvejelser, som man bør gøre sig. Her i artiklen kommer vi ind på de vigtigste faktorer, som afgør præcist, hvilken metalbåndsav, der passer til dit behov. 

Guide: Hvordan vælger man den rette metalbåndsav?

Nordjyske bussen var torsdag den 15 november på besøg hos Business Park Nord og et smut forbi Global Tools. Her fik de en rundvisning af vores lokaler, værksted og showrooms og interviewet Stefan Berg, ejer og grundlægger af Global Tools

Nyhed: Sådan kom Globaltools i Nordjyske