Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

Her finder du et stort udvalg af kataloger, brochurer, PDF filer og anden reklamer, som kan være interessant, hvis man vil have et godt tilbud. Det kan være lidt nemmere at skabe sig et overblik og få inspiration til nye ting, du ikke vidste du ikke kunne undvære. Vi har mange gode tilbud på vores hjemmeside, men nogle gange, er det altså bare rart at fordybe sig i en tilbuds avis.

 

Tengtools Magazine - Værktøj fra Tengtools

Nu er det nye Tengtools magazine kommet på gaden.

Læs magazinet fra Tengtools her

Vi har nu glæden af at præsenterer vores kampagne på godt værktøj, fra anerkendte producenter. Vi har bl.a. samlet gode tilbud fra Wera, Tengtools, Hultafors, Bessey, Leica, Limit, Osborn, Luna, så det er bare at lade sig inspirere, og få anskaffet noget professionelt værktøj, så arbejdet bliver gjort ordenligt. 

Da det er kampagneprodukter, gælder priserne kun så længe lager haves, eller frem til d. 31/10-17. Køb produkterne hurtigt og nemt på hjemmesiden eller kontakt vores kundeservice, der kan hjælpe med ekspeditionen eller yderligere vejledning og rådgivning.

Nyhed: Toolhits katalog Nov - Dec fra Diesella

Her kan du se den seneste udgave af Diesella Toolhits, med tilbud på håndverktøj og måleværktøj

Nyhed: Sådan læser du Ridgid's kampagne aviser online

Globaltools.dk har haft et mange årig samarbejde med Ridgid, som i øjeblikket køre med 2 kampagner aviser Essentials og Seesnake som begge vare året ud. 

Aviserne er fyldt med gode tilbud, nye produkter og guides til anvendelse af deres produkter. Du kan finde alle deres produkter på vores hjemmesiden.  

Nyhed: Sådan får du dig en billig laser

Vi har købt et restparti af lasere. Vi skal nu have ryddet op. Stort udvalg fra tyske NEDO og svenske LIMIT. Gør en god handel på rotationslasere, krydslasere, nivelleringsinstrumenter og tilbehør til lasere.