Menu

Aflastningsmåtter og ergonomiske produkter til arbejdspladsen

Aflastningsmåtte

Her finder du produkter der kan være med til at aflaste dig. Vores produkter hjælper på ergonomien, så du passer på dig selv og din krop. Køb vores produkter til aflastning og ergonomi her.

En aflastningsmåtte er guld værd. Den højner effektiviteten. Derudover forbedrer den arbejdsglæden, skåner medarbejdernes helbred og skaber bedre vilkår for sundere medarbejdere.

 

Ergonomiske arbejdsmåtter

Vi har stor fokus på arbejdsmåtter, der aflaster belastningen. Vi har derudover et stort program af andre ergonomisk korrekte produkter. 

Vi har forskellige farver, størrelser, materialer og modeller af arbejdspladsmåtter. Har du derfor specielle ønsker og behov, kan det være de er i sortimentet, men blot ikke repræsenteret på vores hjemmeside. Kontakt da vores kundeservice, og vil vil se på en tilpasset løsning, der lever op til dine ønsker og behov.

Knæbeskytter - PU med dobbelt rem

Knæbeskytter - PU med dobbelt rem

155,00 DKK Pris ex. moms 124,00 DKK

Rygbeskytter Adapt back support

Rygbeskytter Adapt back support

525,00 DKK 448,00 DKK Pris ex. moms 358,40 DKK

Viser 1 til 2 af 2 (1 sider)

Matting aflastningsmåtte

Vi samarbejder med svenske Matting. De er nogle af de bedste indenfor aflastningsmåtter. Vi forhandler hele Mattings sortiment. Vi har særdeles nær tilknytning, så skulle du have specielle forespørgsler, viderebringer vi dem meget gerne. Vi kan skræddersy en løsning til alle typer af arbejdspladser.

Vi har kundereferencer hos både private virksomheder og offentlige institutioner. 

Det er lovpligtigt at have et hæve-sænkebord på en arbejdsplads. Hvorfor ikke gør det attraktivt at anvende det så? Ved anskaffelse af en ergonomisk arbejdsmåtte til aflastning af led og muskler, fremme man incitamentet og ønsket om at arbejde stående. 

Andre gange kan det være et krav, at arbejdet foretages stående. Derfor er det vigtigt at få skabt en god ramme, for udførsel af effektivt arbejde. Hvis kroppen og musklerne bliver trætte, øges sandsynligheden for fejl under arbejdet. Derudover mindskes arbejdsmoralen. Hvis man derimod skaber nogle gode rammer for medarbejderne, vil de helt sikkert kvitterer med mere effektivitet og øget arbejdsglæde.