Om os

Salg af værktøj, maskiner og sikkerhedsudstyr til alle.
Vi er uddannet med speciale i værktøj.

Vi er en moderne internetbutik - bygget på gode, solide købmandsværdier! Vi sælger kvalitets værktøj, sikkerhedsudstyr og kvalitets maskiner til hele Skandinavien til de bedste priser og tilpasset dine behov. Vi sørger for, at du kan få det helt rigtige udvalg af værktøj, samt de forbrugsmaterialer som er vigtige ingredienser i forhold til at forlænge maskiners og værktøjs levetid – altid i bedste kvalitet.

  • TRYGHED  
  • TILLID
  • KVALITET
  • PROFFESSIONELT RÅDGIVNING

Er nøgleorden som vores gode og loyale kunder bruger om os. Det er vi rigtigt glade for – de repræsenterer nemlig kerneværdierne i Globaltools.dk.

Om du er en større erhvervsvirksomhed, håndværksmester, varmemester, pedel, ansat i forsvaret eller privat hobbymand,  vil vi gerne servicere jer alle og yde den samme, gode service. Man kan vel sige, at vi har taget det bedste fra to verdener. Vi er ikke KUN en internetsbutik - store erhvervskunder besøges gerne efter nærmere aftale / Kontakt os her!

Vi er din totalleverandør og servicen er altid er i top, så du kan trygt lægge dine indkøb i vores hænder!

  • Vi forhandler anerkendte produkter og har nøje udvalgte leverandører!
  • Vi har Skandinaviens største udvalg inden for maskiner og værktøj!
  • Vi har BÅDE kvalitetsprodukter og attraktive priser!
  • Vi er nemme at komme i snak med på chat, telefon og mail!
  • Vi er professionelle og uddannede med speciale i værktøj!
  • Vi er et firma i vækst!

Fang os på online-chat’en eller giv os et ring, hvis du har brug for afklaring før køb af ét af vores kvalitets produkter! Vores rutineret team står klar til at hjælpe dig!

Gør en god handel!

Afhentnings adresse:
Østre Allé 6
9530 Støvring
Afhentninger skal være aftalt på forhånd

Åbningstider telefon:
Man-Tor: 08.00 - 16.00
Fredag: 08.00 - 15.30
Lør-Søn: Lukket.
mail vil løbende blive besvaret

Globaltools ApS
Østre Allé 6
DK- 9530 Støvring
Tlf.: 20 60 88 88
Mail: info@globaltools.dk

CVR: 35 89 04 08
Bank: Danske Bank
Konto: 3201 11646425
BIC/SWIFT-Code: DABADKKK
IBAN: DK25 3000 0011 6464 25

Dette er os

 

Kjeld Berthelsen
Salg og kundeservice

GlobalTools’ rigtige mand som helst ikke spiser grøntsager, gerne drikker en god øl, har humor og firmaets ”købmand”, som du altid kan få en god snak med.

Er firmaets ”grå guld” med mange års erfaring med at gøre kunder glade og tilpasse.
Privat går fritiden med at istandsætte sommerhuset i Thy.

Rasmus-salg-og-kunderservice  

Rasmus Wolf
Salg og kundeservice

Rasmus er handelselev i Globaltools, og i modsætningen til vores rigtige mand Kjeld, så spiser Rasmus masser af grøntsager, og træner i fitnesscenteret flere gange i ugen. Han er udlært Automekaniker, og det gør at han har en teknisk indsigt og forståelse for mange af de produkter vi handler med.

 

Stefan Berg
Mester

Uddannet med speciale i værktøj, hvilket gør at mester aldrig går på kompromis med kvaliteten i egen værktøjskasse og hos GlobalTools.
Fritid findes ikke, for som indehaver og mester er hjemmesiderne også en hobby.
Fodboldfan og ekstra god til 3. halvleg.
Mester havde også grå hår inden han mødte sin hustru og fik tre børn

 

Jakob Nielsen 
Lager

En rigtig lokalmand som er født og opvokset i Ellidshøj og bor selv i Støvring. Er uddannet cand.merc. i IBE og bruger derfor rigtig meget tid på at læse alle slags bøger. Foruden sin store glæde til bøger har han også en stor passion for fodbold. Han er mester bager hos Globaltools under tvang, fordi ingen kan bage som han kan. På trods af sit røde hår er Jakob en stille og rolig fyr, som altid er hjælpsom.     

 

Sandra Dahlin
Salg og kundeservice Sverige

Indfødt svensker fra nordsverige men med baggrund i Värmland.
Synger i kor og samler på lommelærker.
Bager de mest fantastiske kager og hygger altid om både kunder og kollegaer med hendes gode humør.
Hos Sandra får du altid et brugbart og kækt svar på telefonen.

 
 

 Heidi Nymann
Salg og kunderservice Norge

Født og opvokset i Oslo, Norge. Bosat i Danmark siden 2006 etter nogen år i Edinburgh, Storbritannien. Heidi er vokset op i en familie som elsker at pudse op, reparere biler og bruge hendes hænder. Selv drømmer hun om eget værksted til gør-det-selv projekter og at farve garn, når ungene er store nok.

Heidi har altid arbejdet med marketing og kunder, og er klar på at skabe gode oplevelser for vores kunder her hos Globaltools.

 

Birgitte Meidell Roald
Salg og kunderservice Norge

Født og opvokset i Norge, Ålesund. Bosat i Danmark siden 2011. Har også boet i Sundsvall, nord-Sverige, i et par år. En kaffedrikker med sans for den stærke kaffe, noget som er nødvendig når man er mor til tre under 7 år. Superstrikker og fotograf, som altid har sit kamera med. Går ingen steder uden en god uldtrøjer. Birgitte er den glade nordmand, som altid har et smil på læben og som gør alt for at vores kunder skal få den bedste service. 

   

Sebastian Snittgaard Poulsen
Teknisk salgsrådgiver

Med værktøj og maskiner på hjerne, blev han uddannet værktøjsmager og har arbejdet i værktøjs-branchen i 6 år. Det gør ham til vores nye ekspert teknikker og go-to-fyr. Udover værktøjet, er han helt tosset med biograffer og fungere som bestyrelsesmedlem og operatør i kino Nibe, i sin fritid. Så han er altid klar med en god røverhistorie om de gamle filmspoler.  

     
Miljøvenligpakning csr-maerket logo CO2-neutral Facebookside