Menu

WD40

Køb WD-40 produkter online her

Her kan du finde smøreolie og universalspray i mærket WD-40. Vi har samlet produkterne i denne kategori, så du hurtigt kan danne dig et overblik over tilgængelig produkter og bestille hurtigt og online direkte fra hjemmesiden.

WD40 olie 400 ml. spray

WD40 olie 400 ml. spray

58,75 DKK Pris ex. moms 47,00 DKK

WD40 olie 450 ml. spray smart straw

WD40 olie 450 ml. spray smart straw

73,75 DKK Pris ex. moms 59,00 DKK

Viser 1 til 2 af 2 (1 sider)

Køb WD40 smøremiddel online
Vi har gjort det let og hurtigt for dig at købe den velkendte WD40 direkte på hjemmesiden. Produktet er velkendt for sine mange anvendelsesmuligheder. Du kender det sikkert allerede så derfor er det bare et spørgsmål om at finde en forhandler der sælger universalsprayen billigst. Der kan vi helt sikkert være med. Du skal se priserne online og bestille nemt og hurtigt.

Funktioner som rustfjerner og smøremiddel

WD40 har mange anvendesesmuligheder. Både dokumenteret og udokumenteret. En hurtig søgning på internettet giver et indblik i både anvendelse som rustløsner og smøremiddel. Produktet kan sprayes over et bredt område, eller kan via et rør komme præcist på et område, som man ønsker effekt fra.

Globaltools forhandler WD40 online

Globaltools sælger og leverer WD40 til alle tilbuds krævende kunder rundt om i hele landet. Uanset om det er i spraydåse eller om det er hele dunke, er vi leveringsdygtige i dette velkendte vidundermiddel. Køb produktet direkte på hjemmesiden og få leveret den direkte til døren.