Menu

Desinfektion

Deb Stoko vil skabe verdens førende professionelle hudpleje sortiment til arbejdspladsen og kombinerer innovation,videnskab og over 80 års ekspertise i kampen mod arbejdsrelaterede hudlidelser. De har skabt den største og mest omfattende hudpleje serie, der opfylder alle hudplejebehov med produkter som bliver taget godt imod ude på arbejdspladserne.

Med den nye produktserie opnås bedre sundhed og sikkerhed, reduceret miljø påvirkning og mærkbar økonomidk gevinst.

Verdens første virus dræbende hånd desinfektions skum er Deb InstantFoam Complete som er uden parfume, farvestoffe og allergivenlig. Bruges uden vand og dræber 99,999 % af almindelige bakterier. Den er bredspektret, meget effektiv, og giver en bakteriedræbende, virusdræbende, gærdræbende og mycobakteriedræbende aktivitet. Den er uafhængig dokumenteret som ikke afsmittende på fødevarer og efterlader ingen klæbende rester.

Hånddesinfektions midler giver et højt niveau af håndhygiejne i hygiejne følsomme miljøer, såsom fødevare industrien og sundheds sektoren og i miljøer hvor et højere niveau kræves. Håndhygiejne er den vigtigste foranstaltning til at beskytte mod infektion og forhindre krydskontaminering. 

Hånddesinfektion complete 250ml

Hånddesinfektion complete 250ml

131,25 DKK Pris ex. moms 105,00 DKK

Hånddesinfektion ifs1ltfsc tf 1l

Hånddesinfektion ifs1ltfsc tf 1l

266,25 DKK Pris ex. moms 213,00 DKK

Gratis dispenser
Deb InstantFoam alkoholbaseret hånddesinfektionsskum 1 l Touch Free patron
Gratis dispenser
Deb InstantFoam Complete alkoholbaseret hånddesinfektionsskum 1 l
Gratis dispenser
Deb InstantFoam Optidose Complete alkoholbaseret hånddesinfektionsskum 1 l
Viser 1 til 8 af 8 (1 sider)