Menu

Karosseribor

Et karosseri bor er velegnet til konstruktionsstål, legerede metaller og legeringer op til brudstyrke 900 N/mm². Den er velegnet til boring af metalplader og rør med en tykkelse på 2 til 6 mm. Et karosseribor er til stationær anvendelse og særligt velegnet til håndboremaskiner for præcis boring uden forkørning, takket være den selvcentrerende borspids. Den har ekstra kort bor til trange steder og har spiral kabel med en ideel arbejdslængde så den kan nå til de fleste opgaver. Selvcentrerende borspids til præcis forboring uden forkørning.

Trinløs anvendelig. Med millimeter angivelse, hulangivelse på boret ved du præcist, hvor dybt det borede hul er. Herefter hører for dybt borede huller til fortiden. HHS-skær er uundværligt. Ideel for Lexan- og kunststofkarosserier. 

Bosch spiralbor af hurtigstål efter DIN 1897, med højreskærende spiralbor type N, borspids 118°, krydsslibning efter DIN 1412 C, diametertolerance h 8. Den har rullevalset spiral med slebet fasning og damphærdet. 2 skær, cylindrisk og med to spiraler, Indstiksende svarer til bordiameter.


Der er ingen produkter at vise i denne kategori.