Menu

Fladfræsebor

Patenteret fladfræsebor fra Bosch til blødt og hårdt træ samt gipsplader. Bosch SelfCut borer 10 x hurtigere end et standardfræsebor og takket være dens skærgeometri er du sikret en præcis og ren boring. Fladfræseboret er udstyret med en innovativ, selvindtrækkende gevindspids som sørger for at boret trækker sig utroligt hurtigt ind til træet. Centreringsspids til præcis forboring til økonomisk boring i træ. Fladfræsebor egner sig især til installationsarbejder, rørgennemføringer eller vinduesfremstilling. Egnet til middelhårde og bløde træsorter samt lette byggematerialer såsom gipsplader eller gasbeton.

Slange-træboret er fremragende og egnet til hurtig og nøjagtig boring af dybe huller. Et kraftbesparende bor, der takket være optimeret spiralgeometri giver hurtig fremdrift ved boring. Sekskantværktøjsholderen garanterer fast og skridsikker opspænding i borepatronen.

HHS fræsebor er meget højtydende, da de er fremstillet af HSS-stål. Fræseboret er specielt god til efterbearbejdning og afgratning af boringer. Fræseboret af HSS-stål med finjustering og en borspids med krydsslibning (118°) er velegnet til legeringer, stål, kunststof og træ.


Der er ingen produkter at vise i denne kategori.