Menu

Tilia

Køb Tilia produkter online her

I denne kategori kan du finde vores online udvalg af Tilia produkter. Du kan nemt og hurtigt bestille online.

Allroundolie Tilia universal

Allroundolie Tilia universal

48,00 DKK 130,00 DKK Pris ex. moms 104,00 DKK

Gevindolie Tilia natur

Gevindolie Tilia natur

68,00 DKK Pris ex. moms 54,40 DKK

Koldaffedtning Tilia

Koldaffedtning Tilia

199,00 DKK Pris ex. moms 159,20 DKK

Skæreolie Tilia natur

Skæreolie Tilia natur

59,00 DKK Pris ex. moms 47,20 DKK

Skærepasta Tilia 0,5 kg

Skærepasta Tilia 0,5 kg

199,00 DKK 130,00 DKK Pris ex. moms 104,00 DKK

Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)

Biologisk nedbrydelig kemiprodukter

Sloganet lyder: Naturligt for proffer og industri. Tilia er én af de få i hele verden der producerer en række af biologisk nedbrydelige produkter for anvendelse i industrien. Produkterne er velegnet som smørring og skærende bearbejdning. Produkterne anvendes af store internationale kunder som eksempelvis Volvo, Saab, Scania, Ericsson, Tetra pak og Bosch.

Hvem er Tilia?

Virksomheden er beliggende i Simrishamn i Sverige. Det er en lille virksomhed, der selv produktudvikler og sælger sine varer under samme varemærke. Produkterne produceres efter licens af TSO for Oil i Ægypten og sælges primært i vest europæiske lande. Produkterne har fokus på at være anvendelig i industrien. Både effekten fra produkterne skal leve op til gældende ønsker og krav men også det sundhedsmæssige og efterfølgende biologiske nedbrydelige ansvar gør, at Tilia er en meget interessant producent og leverandør fremadrettet.

Globaltools forhandler Tilia

Globaltools forhandler et bredt udvalg af Tilia produkter som skærepasta, skærevæske, gevindolie og rengøringsvæske samt affedtning. Alle proddukter der er biologisk nedbrydelig. Skulle der være produkter, som ikke er at finde på hjemmesiden, kan du altid kontakte vores kundeservice, der vil være behjælpelig med at ligge produkterne online eller lave en manuel ordre på disse. Skulle du have spørgsmål eller behov for større mængder sidder vi også klar med rådgivning og tilbudsgivning på disse kvalitets produkter.