Menu

Bolte og stålsætskruer

Bolte og sætskruer er blandt det sortiment, som vi netop nu har udvidet til at være blandt Danmarks bredeste udvalg. Vi har bolten eller sætskruen, som du mangler, her hos Globaltools.dk. Udover sortimentet er bredt, så fryder vi os over, at kunne tilbyde altid faste lave priser til vores, som sagt, helt nye og brede kvalitets sortiment af bolte og skruer. Så skal du i gang med dit nye byggeprojekt, enten som hobbymand derhjemme eller som professionel på arbejdspladsen, så er Globaltools.dk klar til at forsyne dig med skruer og bolte.

Bræddebolte er der blevet udvidet i særdeleshed af. De benyttes i trækonstruktioner og egner sig specielt til terrassebrædder, da de har et diskret overfladesyn grundet den kendetegnende afrundet top. Bræddebolten gør sig også unik ved at have en firkantet krave under toppen som gør, at de kan spændes i kontra. Størrelsesmæssigt dækker vi alle behov, men det nævneværdige er, at de fås med forskellige overfladebehandlinger. FlZN er en Zink-flake overfladebehandling som giver en korrosionsbeskyttelse, der er 3-5 gange bedre end en Elforzinkning. Zink-flake bærer ingen risiko for hydrogensprødhed på stål i styrkeklasse 10.9 og opefter. FZV – varmforzinkning er en af de bedste former for korrosionsbeskyttelse og skabes ved at nedsænke materialet i smeltet zink. Endeligt er der A4 Rustfri, som er ekstra effektivt i middel-maritime miljøer, også kaldet syrefast rustbeskyttelse. Stålbolte kan tilegnes i absolut alle gevindstørrelser og længder. De er alle enten A4, FZB eller FZV overfladebehandlet og kan fås i delgevind eller helgevind. Foruden bræddeboltene, så er resten af sortimentet med 6-kantet greb type, som gør det muligt at spænde med gaffelnøgler, rørnøgler, momentnøgler osv.
Vær opmærksom på, når du køber bolte og skruer, at der er forskellige kvalitetsklasser, som kommer med specifikke egenskaber i form af styrke og monteringsmoment. Information står under alle produkter i produktinformation

Bolt m6s a4-80 10x20h-50

Bolt m6s a4-80 10x20h-50

322,88 DKK Pris ex. moms 258,30 DKK

Bræddebolt Hoved A4 M12

Bræddebolt Hoved A4 M12

264,18 DKK 132,09 DKK Pris ex. moms 105,67 DKK

Bræddebolt Hoved A4 M16

Bræddebolt Hoved A4 M16

423,53 DKK 211,77 DKK Pris ex. moms 169,41 DKK

Viser 1 til 20 af 1261 (64 sider)