Menu

Snøgg

Snøgg eller Snögg

Den norske producent af plastre og førstehjælpsartikler. Globaltools forhandler et bredt sortiment fra Snøgg. Du kan finde produkterne i denne kategori, hvor du også hurtigt og nemt kan bestille online. Skulle der være produkter du ikke kan finde på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du er også meget velkommen til at indhente tilbud ved større mængder.

Forbinding soft next 6cmx1m

Forbinding soft next 6cmx1m

60,00 DKK Pris ex. moms 48,00 DKK

Forbinding soft next blå 6cmx1m

Forbinding soft next blå 6cmx1m

58,75 DKK Pris ex. moms 47,00 DKK

forbindning soft next 6cmx4,5m

forbindning soft next 6cmx4,5m

116,25 DKK Pris ex. moms 93,00 DKK

forbindning soft next 6cmx4,5m

forbindning soft next 6cmx4,5m

123,75 DKK Pris ex. moms 99,00 DKK

Førstehjælpsskab Snøgg Zena

Førstehjælpsskab Snøgg Zena

2.187,50 DKK Pris ex. moms 1.750,00 DKK

Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)

Plaster der klæber på huden og skåner såret.

Her kan du finde det bedste og mest effektive plaster fra Soft next. Det er blot et spørgsmål om at rulle plasteret på, så klæber det automatisk og såret heler nedenunder. Fantastisk på udsatte punkter og i arbejdsfunktioner. Køb sortimentet fra Soft next online her hos Globaltools.dk nemt og hurtigt direkte på hjemmesiden.

Velegnet plaster til fødevareindustrien og i arbejdssituationer

Plasterne fra Soft next er hurtig og nemme at anvende. Dette gør, at de faktisk anvendes og beskytter på udsatte områder. Der findes varianter i den brune hudfarve og i den blå farve målrettet fødevareindustrien.

Produkterne er fri for latex. Produktet er selvhæftende og kan anvendes selv ved brændsår.

Køb dine plastre online hos Globaltools.dk. Produkterne kan ses i denne kategori og købes hurtigt og nemt direkte på hjemmesiden. Vi tilbyder desuden også dispensere til arbejdspladsen,så plastrene er let tilgængelige og nemme at tage på. Se sortimentet online. Har du behov for større mængder, da kontakt vores kundeservice og vi vil være behjælpelig med rådgivning og tilbud på produkterne fra Soft Next.