Menu

OS

OS står for Otto Schachner eller bedre kendt som OS Safetycenter som er et dansk firma som producere handsker, beklædning, sikkerhedsfodtøj samt personligt sikkerhedsudstyr. OS har et meget bredt sortiment af gode og funktionelle værnemidler som både er beregnet til allround sikkerhedsudstyr og specialudstyr rettet mod særlige fag og arbejdsopgaver. 

Advarselsvest OS Gul

Advarselsvest OS Gul

102,50 DKK Pris ex. moms 82,00 DKK

Advarselsvest OS Orange

Advarselsvest OS Orange

102,50 DKK Pris ex. moms 82,00 DKK

Besøgsbrille OS

Besøgsbrille OS

37,50 DKK Pris ex. moms 30,00 DKK

Brille OS Integra

Brille OS Integra

78,75 DKK Pris ex. moms 63,00 DKK

Bukser OS Jels

Bukser OS Jels

732,50 DKK Pris ex. moms 586,00 DKK

Bump cap OS

Bump cap OS

123,75 DKK Pris ex. moms 99,00 DKK

Dragt Praktika PP blå

Dragt Praktika PP blå

38,75 DKK Pris ex. moms 31,00 DKK

Dragt Protec-Plus type 4B/5/6

Dragt Protec-Plus type 4B/5/6

136,25 DKK Pris ex. moms 109,00 DKK

Dragt Protek Multi-Tec 5/6

Dragt Protek Multi-Tec 5/6

95,00 DKK Pris ex. moms 76,00 DKK

Engangsforklæde AMPri blå, PE

Engangsforklæde AMPri blå, PE

206,25 DKK Pris ex. moms 165,00 DKK

Forklæde OS ex. rem

Forklæde OS ex. rem

365,00 DKK Pris ex. moms 292,00 DKK

Gamache OS Kort (par)

Gamache OS Kort (par)

240,00 DKK Pris ex. moms 192,00 DKK

Gamache OS lang (par)

Gamache OS lang (par)

201,25 DKK Pris ex. moms 161,00 DKK

Goggle OS

Goggle OS

41,25 DKK Pris ex. moms 33,00 DKK

Goggle OS

Goggle OS

52,50 DKK Pris ex. moms 42,00 DKK

Hammerholder OS læder/metal

Hammerholder OS læder/metal

133,75 DKK Pris ex. moms 107,00 DKK

Hårnet AMPri MobCap m/elastik

Hårnet AMPri MobCap m/elastik

80,00 DKK Pris ex. moms 64,00 DKK

Hårnet AMPri MobCap m/elastik

Hårnet AMPri MobCap m/elastik

80,00 DKK Pris ex. moms 64,00 DKK

Hårnet AMPri MobCap m/elastik

Hårnet AMPri MobCap m/elastik

75,00 DKK Pris ex. moms 60,00 DKK

Hjelmhue OS Blå Strikket

Hjelmhue OS Blå Strikket

83,75 DKK Pris ex. moms 67,00 DKK

Viser 1 til 20 af 347 (18 sider)

Hr. Otto Schachner grundlagde i 1946 i København virksomheden otto schachner, og startede her produktionen af kvalitets arbejdshandsker syet i skind. 
Siden er otto schachner flyttet til Fredericia, hvor der indtil 2004 stadig blev syet handsker.

otto schachner
, der i dag også kaldes OS Safetycenter, forsyner både danske og udenlandske kunder med arbejdshandsker og alt i personligt sikkerhedsudstyr (PPE). Virksomheden har siden 2010 været en del af CERVA Group, der er blandt de største udbydere af PPE i Europa. CERVA Group, med hovedkvarter i Prag, er med en progressiv vækststrategi repræsenteret i 34 lande.
 

otto schachner tilbyder hele 2.6 mio enheder indenfor handsker, beklædning, sikkerhedsfodtøj samt personligt sikkerhedsudstyr, såsom åndedrætsværn, hovedværn, øjenværn, høreværn, faldsikring og gasdetektorer. Derudover tilbyder de også produkttræning og uddannelse indenfor hele deres brede program.

otto schachner er den første danske TOTALLEVERANDØR, der tilbyder et komplet program og har i dag en stab på 30 motiverede dygtige medarbejdere for hvem GOD SERVICE er den daglige ledetråd. 

 

Vision

• At være den værdiskabende og mest innovative samarbejdspartner indenfor PPE (Personal Protective Equipment)

 

Mission

• Gennem viden, rådgivning samt produkttræning at sikre den mest optimale og funktionelle beskyttelse af 
        DIT HELBRED
 

Værdier

• Glade og tilfredse kunder og leverandører

• Engagerede og motiverede medarbejdere

• Verdens bedste KUNDESERVICE

 

Målsætning

• At levere kontinuerlig værdi overfor deres ejere, medarbejdere, kunder samt leverandører.

 

Handsker

Mange håndskader kan forebygges, hvis du vælger at bruge arbejdshandsker, som er egnede til at beskytte dig mod netop de påvirkninger, som den planlagte arbejdsopgave indebærer.

 

Værd at vide før handskevalg

Udbuddet af arbejdshandsker er stort, og vi hos otto schachner vil gerne hjælpe med at ”klæde dig på” til at finde de rigtige arbejdshandsker til arbejdsopgaven med et par gode råd – og lidt information omkring materialer.
 

 • Hvilken arbejdsopgave skal udføres?
 • Hvilke materialer/stoffer skal du arbejde med?
 • Vil du blive udsat for mekaniske påvirkninger - slid/snit/stik/træk?
 • Er der tale om kemikalier?
 • Er der specielle krav til handsken - varme, kulde e.l.?
 • Er der specielle krav til komfort?
 • Er der krav om stor fingerføling?
 • Er der sandsynlighed for hyppig udskiftning på grund af smuds?
 
Kemihandsker

 

Handskematerialer

Hvert materiale har sine kvaliteter – se den enkelte handskebeskrivelse for specifikke egenskaber.

Naturmaterialer

 • Oksehud har god slidstyrke og er rivefast. Oksehudshandsker anbefales til grovere, mekaniske arbejdsopgaver.

 • Kalveskind har de samme egenskaber som oksehud – men er lidt blødere og knap så slidstærkt. Anbefales til arbejdsopgaver hvor god fingerføling prioriteres højere end slidstyrken.

 • Oksespalt yder bedre varmebeskyttelse end oksehud, men er knap så slidstærkt. Anvendes til svejsehandsker og varmebestandige handsker.

 • Svine-, gede- og fåreskind har stor fleksibilitet og medium slidstyrke ift. oksehud. Skindhandsker fås i forskellige garvnings-kvaliteter og anbefales til allround arbejdsopgaver.

 • Svinespalt bruges ofte til meget billige arbejdshandsker, som ikke skal kunne modstå meget slid.

 • Gummi (naturgummi, latex, rågummi) er elastisk og komfortabelt. Bruges til belægning på strikkede og syede handsker (kompakt eller foam gummi) samt til helstøbte handsker (kemikaliehandsker) til håndtering af svage syrer, baser, alkohol og rensemidler.

 • Bomuld anvendes mest som handske-basismateriale og ofte i blanding med syntetiske fibre og med forskellige belægninger. Bomuldshandsker har god isolerings- og fugtabsorberingsevne.

 • Bambus er et relativt nyt materiale i arbejdshandsker og anvendes oftere i en blanding med andre fibre. Bambusfibre er i sammenligning med fx bomuld mere fugtabsorberende og temperaturregulerende pga. de hule fibre.

 

 
Håndfladeforet i 1st Winter og 1st Winter Dry indeholder bambusfibre, som er et relativt nyt materiale i arbejdshandsker

Håndfladeforet i 1st Winter og 1st Winter Dry indeholder bambusfibre, som er et relativt nyt materiale i arbejdshandsker

 

Syntetiske materialer

 • Butylgummi er et handskemateriale med meget høj tæthedsgrad over for især gasser og dampe. Butylgummi anvendes til special-handsker og kan ikke anbefales til opgaver, som kræver fx handsker med slidstyrke.

 • Neopren er et fleksibelt materiale ligesom naturgummi, men er uden de i naturgummi forekommende proteiner. Neopren har god modstandsdygtighed over for sollys, ozon og nogle kemikalier og yder god beskyttelse imod varme.

 • Nitril (syntetisk gummi) er et meget slidstærkt materiale, med tre gange større punkteringsmodstand end naturgummi. Nitril anvendes, ligesom naturgummi, til belægning på strikkede og syede handsker (kompakt eller foam nitril) samt til helstøbte handsker, som er egnede til kemikalier, herunder håndtering af især olie, fedt og kulbrinter.

 • PE (polyethylen) er et tyndt materiale, der normalt bruges til beskyttelse mod ufarlig tilsmudsning.

 • PVA (poly-vinyl-alkohol) er et specialmateriale, som er slidstærkt og yder stor beskyttelse over for bl.a. organiske opløsningsmidler. Tåler ikke vand eller vandbaserede opløsninger.

 • PVC (poly-vinyl-chlorid) er et syntetisk handskemateriale, som giver fleksible og elastiske handsker - selv ved høje frostgrader. Handsker af pvc beskytter mod en del syrer og baser.

 • Viton® (fluorgummi) er et af de handskematerialer, som beskytter mod flest forskellige kemikalier. Et dyrt specialhandske-materiale.

 • 4H (PE/EVOH/PE) er et 5-lags laminat på kun 0,065 mm i tykkelsen men med uovertrufne egenskaber, når det gælder kemikaliebeskyttelse. Beskytter mod mange blandingskemikalier som fx fortynder.

 • Nylon® (polyamid) er et kunststofmateriale, som især bruges til strikkede handsker – ofte blandet med andre fibre.

 • Polyester er et kunststofmateriale, som i vid udstrækning bruges til strikkede handsker – ofte blandet med andre fibre.

 • Akryl® er et kunststofmateriale, som især bruges til isolering mod kulde, ofte som delvis erstatning for uld.

 • Kevlar® (para-aramid) er skærehæmmende og tåler høje varmegrader. Kevlarfibre bruges til vævede og strikkede handsker.

 • Dyneema® /Spectra® (HPPE) er meget lette og ekstremt stærke materialer. Især egenskaber som høj slidstyrke og god modstandsdygtighed over for snit og skær udnyttes i arbejdshandsker.

 • PU (polyurethan) er et fleksibelt og slidstærkt materiale, der anvendes primært som belægning på strikkede handsker. PU-belægningen er åndbar og holder sig fleksibel under varierende temperaturforhold (ude og inde).

 

 Arbejdshandskers kvalitet

Materialer - forarbejdning - pasform
Materialer, produktionsforhold, håndværksmæssig dygtighed og design er alle faktorer, der er afgørende for en handskes kvalitet og pris – ligesom det naturligvis er det for mange andre produkter. 

For at gøre det lettere for dig at vælge den rigtige arbejdshandske, har vi hos otto schachner valgt at angive et kvalitetsniveau for hver handsketype. Niveauet er vores vurdering af handsken ud fra såvel ovenstående faktorer som vores erfaring med handsken i øvrigt:


Kvalitet Beskrivelse
A Kun førsteklasses, fejlfri råvarer. Forarbejdet i topklasse. Ensartet lædertykkelse, kvalitet og pasform. Højeste slidstyrke
B Råvarer i høj kvalitet, men med små skønhedsfejl, som dog kun har ringe betydning for slidstyrken. Pæn forarbejdning, ensartet kvalitet og pasform
C Råvarer med en del skønhedsfejl og til dels svingende forarbejdning. Forholdsvis ensartet pasform
D Svingende kvalitet af råvarer, hvor bl.a. lettere misfarvninger og andre materialefejl kan forekomme. Hyppige fejl i forarbejdningen hvilket kan påvirke pasformen
E Meget uensartet og svingende råvarekvalitet. Ringe forarbejdning med deraf følgende dårlig og uensartet pasform. Brud i materialer samt syninger kan forekomme