Menu

Nito

Køb Nito produkter online her

Her kan du finde et bredt program af Nito produkter til salg online. Vi har gjort det nemt for dig at bestille nito direkte fra hjemmesiden.

Koblingsled Nito 1/2"-system 10 stk

Koblingsled Nito 1/2"-system 10 stk

1.998,00 DKK 1.498,00 DKK Pris ex. moms 1.198,40 DKK

Koblingssæt NITO 1/2"

Koblingssæt NITO 1/2"

180,00 DKK Pris ex. moms 144,00 DKK

Viser 1 til 2 af 2 (1 sider)

Nito koblinger

Nito er kendt i store dele af verden for den velkendte metalkobling. Håndværkere, landmænd og industrikunder efterspørger alle sammen denne type kobling, da koblingsdelen er tæt og stærk. Derudover gør materialevalget i metal at koblingerne har en lang holdbarhed og kan tåle de krævende miljøer. Nito koblingerne findes i forskellige udformninger og størrelser, alt efter i hvilken sammenhæng de skal anvendes. Nito koblinger er velkendte og meget andet udstyr er derfor enten produceret med netop Nito koblinger eller på anden måde kompatible koblinger som passer i samme system.

Nito er grundlagt tilbage i 1896 i København og navngivet efter grundlæggeren Valdemar Nielsens søn Thorvald Nielsen. Oprindeligt startede firmaet under navnet Valdemar Nielsens metalvarefabrik men har siden skiftet navn. I dag ejes Nito A/S af Vikan A/S og har hovedkontor i Haderslev i Danmark.

Køb koblingerne hos Globaltools

De fleste af koblingerne fra Nito kan findes direkte på hjemmesiden og bestilles hurtigt og bekvemt, hvorefter de sendes direkte til den ønskede leveringsadresse. Hvis der skulle mangle nogle udgaver og varianter, som ikke allerede ligger på hjemmesiden, så er vores kundeservice behjælpelig med at skaffe og levere disse udgaver.