Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

Solamagic AIR+ er er den nyudviklede varmeløsning. Solamagic har med Wave-teknologien skabt noget unikt, en varmelampe helt uden lys og med superhøj effekt. Den bløde varme er anderledes behagelig end dem mere direkte varme man normalt får fra traditionelle varmelamper.

Nyhed: Varmelampen uden lys fra Solamagic AIR+

Med foråret følger der mange ting, vejret begynder så små at blive mildere, påsken hvor familien samles nærmer sig og i den anledning kommer den årlige forårsrengøring.  Der skal ryddes op, fryserne og køleskabet skal vaskes ned, vinduerne skal pudses og fyret skal renses. 

Guide: Sådan renser du dit fyr

En ting som er ret vigtigt for kvaliteten af en handske som skal bruges til vinteren, er at den skal være lavet i 3 lag. På ydersiden et vandtæt lag, i midten et isolerende lag der beskytter mod vind og kulde og på indersiden skal der være et inder lag som kan fjerne fugten fra hænderne. 

Guide: Sådan vælger du den rette vinterhandske

Solamagic har et bredt udvalg af varmelamper og dertilhørende regulerings systemer, men hvilken skal man egentlig vælge? Hvilket passer til dit behov? Læs med her

Guide: Hvilken varmelampe og regulerings system skal jeg vælge?

Denne artikel har til formål at komme med tips, tricks og besvarelse af nogle af de spørgsmål vi får oftest i forhold til varmekanoner og varmeblæsere. Hvis ikke du får besvaret de spørgsmål du måtte have er du også velkommen til at kontakte vores kundeservice. God læselyst.

Guide: Skal jeg vælge en varmekanon eller en  varmeblæser?

Sommeren er skiftet ud med efterår og det betyder også at sommerjakkerne skal skiftes ud med vinterjakkerne. Det anerkendte brand i arbejdstøj, L. Brador, har for nyligt udgivet deres vinter/efterår 2016 kollektion. Den består af tre nye vinter arbejdsjakker, som vi har haft fingrene i og været ude for at teste. Du kan læse vores dom her.

Guide: Alt om hvordan du finder den bedste arbejdsjakke

Solamagic er verdens bedste varmelampe. Kvalitet fra Tyskland - direkte ud til varme-hungrende danskere. De infrarøde varmelamper er den bedste, billigste og mest effektive måde at få varmen udendørs.

Nyhed: Sådan blev vi certificeret SOLAMAGIC forhandler

Tilbage i 2012 fik den danske distributør af L.Brador (Skydda) en kajakroer og blogger ved navn ”Brink” til at teste et par af L.Bradors produkter i forbindelse med kajakroning. Han var begejstret for produkterne, specielt en heldragt gjorde et stort indtryk. Læs mere her.

Nyhed: Alt hvad du skal vide om undertøj fra L.Brador

Vi har over de sidste par uger udskiftet en del af vores sortiment af vinterhandsker fra Guide. 

Det betød at vi havde en del af de nu udgåede modeller i overskud. Vi besluttede os derfor at slå et smut forbi nabobyen Skørping, for at aflevere handskerne på asylcenteret, vi havde nemlig hørt at der gik nogle unge mennesker og frøs fingrene.

Guide: Alt om hvordan du vælger de bedste varme arbejdshandsker fra Guide

Når efteråret og vinteren trækker ind over landet, falder temperaturen også. Derfor kan der opstå et behov for at få varme på.

Vi hjælper dig med valg af varmekanon - og ligeledes med fordele og ulemper på forskellige typer af varmekilder.

Guide: Alt hvad du skal vide om varmekanoner