Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

Her får du en trin for trin guide til hvordan du drejer 2 tofarvede lysestager ud af et emne. 

Lime forskellige træklodserne sammen i den farvekombination, du gerne vil have og drej de flotteste lysestager. Om du bruger 2 eller flere forskellige farvet træklodser, er helt op til dig. 

Guide: Sådan drejer du tofarvede lysestager

Et drejejern/rør har en skærende del og en fas. På et stemmejern er fasen den skrå flade. Ved at lægge denne på et stykke træ i forskellige vinkler vil den skære mere eller mindre dybt. Et drejerør/jern fungerer på samme måde. F.eks. ligger fasen på et U-rør modsat udhulingen. 

Guide: Alt om hvordan du bruger et drejejern

Tommen har været brugt som en måleenhed i Storbritannien, i hvert fald siden det syvende århundrede og i 1066 blev det defineret som værende lig med længden af ​​tre tørrede bygkorn placeret ende-til-ende, men siden 1959 har tommen været defineret og internationalt accepteret som værende lig med 25,4mm. 

Tommer til cm | Sådan omregner du tommer, cm og fod

Mød Johannes, som blev shanghajet til en bette snak om ham selv og de ting han har lavet, da han var på besøg hos Globaltools.dk for se på en trædrejebænk.

Nyhed: Her kan du møde trædrejeren Johannes

Vi havde i dag besøg af Poul Erik, som lige slog et smut forbi fra København på sin vej til Læsø. Poul Erik kom for at kigge på noget tilbehør til sin drejebænk D460FXL Holzmann. Med sig i sin, hvad mindede om en kasse til en boremaskine, havde han hvad han selv kaldte "varer prøver".

Nyhed: Kender du trædrejeren Poul Erik?

Når pensionister kommer væk fra arbejdsmarkedet, kan det være svært at fastholde det sociale samvær med mennesker. Samværet med kollegaer stopper og årsagerne til at komme ud af døren bliver mindre.

Nyhed: Trædrejning redder det sociale liv for ensomme mandlige pensionister

Man har lige investeret mange tusinde kroner på en trædrejebænk, og så står man kun med den halve løsning. Én ting er nemlig trædrejebænken, en anden ting er alt tilbehøret for at kunne lave de opgaver i træet, som man har løst til.

Guide: Hvilket tilbehør skal jeg bruge til min trædrejebænk?

MiniMax / SMC group maskiner, der er europæisk produceret træbearbejdningsmaskiner, sælges normalt direkte til kunder, som vægter høj kvalitet. Man har hos MiniMax konkluderet at kvalitetsbevidste kunder findes alle steder. 

Nyhed: Kender du MiniMax træbearbejdningsmaskiner?

Luna har gjort det nemt for dig ved at samle alle deres træmaskiner i en brochure, så du kan få alle informationer på en gang og sammeligne dem med hinanden, så du kan finde lige den der dækker alle de behov du skulle have. Her kan du se den samlet oversigt over træ-bearbejdningsmaskiner fra Luna.

Nyhed: Alt om Luna træmaskiner du skal vide

Vidste du at Globaltools har et af Danmarks største udvalg af trædrejebænke? Ikke nok med at vi har det største sortiment inden for trædrejning, vi har også et af de største lagre af maskiner. 

Guide: Her skal du købe din trædrejebænk