Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

De fremstiller sikkerhedssko med exceptionel kvalitet og komfort, som samtidig er stilfulde og fashionable. De går hverken på kompromis med kvalitet eller udseende. På nuværende tidspunkt sælges AIRTOX’ produkter udelukkende i udvalgte europæiske butikker. 

Nyhed: Få den bedst sikkerhedssko fra AIRTOX!

Infinity handsker fra Tegera

Forestil jer en sikkerhedshandske så tæt, behagelig og følsom, at man slet ikke kan mærke, at man har en handske på. Drivkraften bag den nye TEGERA® Infinity™-kollektion fra Ejendals er at skabe denne unikke følelse. Det er mere end bare endnu en coatet handske i familien; det er en hel ny oplevelse i uendelig fingerspidspræcision, greb, blødhed, bevægelsesfrihed og selvfølgelig beskyttelse.

Guide: Sådan finder du den rigtige Infinity handske

Jalas produkter holder højeste kvalitet med et funktionelt design, som beskytter fødderne. Udviklingen indenfor komfort, ergonomi og egenskaber, som forbedrer holdningen, giver også bedre arbejdsevne og forhindrer skader på andre dele af kroppen.

 Nyhed: Sikkerhedssko fra Jalas nu hos Globaltools.dk

Tegera er nu blevet en del af Globaltools.dk's sortiment - med et kæmpe udvalg af arbejdshandsker, engangshandsker, montagehandsker, kemikaliehandsker, skærerhandsker og svejse- varmehandsker. 

Nyhed: Alt om Tegera arbejdshandsker

 Globaltools.dk har indgået et samarbejde med virksomheden Ejendals, som producerer mærkerne Tegera og Jalas

Nyhed: Ny leverandør af handsker og sikkerhedssko.

Der findes et utal af forskellige producenter af arbejdshandsker og valget er ikke så ligetil, som du måske tror. Specialisering af arbejdsopgaver har øget behovet for produktionen af arbejdshandsker og det er derfor muligt at finde mange forskellige varianter.

Guide: Alt du skal vide om arbejdshandsker

En anden hyppig årsag til arbejdsskader i Danmark er øjenskader. Her er det også arbejdsgiverne, som har ansvaret for, at medarbejderne beskytter øjnene. Til det formål er det fordelagtigt at gøre brug af sikkerhedsbriller, men valget af sikkerhedsbriller kan være svært.

Guide: Sådan vælger du de rigtige sikkerhedsbriller

Det er som bekendt arbejdsgivernes ansvar, at medarbejderne bliver forsynet med det rette sikkerhedsfodtøj. Læs denne artikel og bliv klogere på, hvilke overvejelser du bør gøre inden du køber sikkerhedsfodtøj.

Guide: Hvilke sikkerhedssko skal jeg vælge?

Man skal aldrig gå ned på udstyret hedder det sig, men sikkerheden på arbejdspladsen er et område som er mindst lige så vigtig, da det ellers kan få fatale følger. Denne artikel har til formål at give tips til, hvordan du kan øge sikkerheden.

Guide: Sådan sikrer du din sikkerhed på arbejdspladsen

Her på værkstedet elsker vi at lære fra os, derfor har vi begået en lille e-bog om åndrætsværn og alt hvad dertil hører. Det er GRATIS at være med og du modtager al information på email. Ved at tilmelde dig e-bogen får du også en gratis e-mail serie omkring åndedrætsværn.

Nyhed: Alt du skal vide om åndedrætsværn