Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

Når du skal købe en metalbåndsav, er der en række vigtige overvejelser, som man bør gøre sig. Her i artiklen kommer vi ind på de vigtigste faktorer, som afgør præcist, hvilken metalbåndsav, der passer til dit behov. 

Guide: Hvordan vælger man den rette metalbåndsav?

En båndsavsklinge består af klodtvalsede, anløbne og slebne stålbånd i forskellige tykkelser og bredder. Stålbåndet er udstyret med tænder af forskellig form, længder, udlægning og afstand, afhængigt af det skærearbejde klingen skal anvendes til.

Guide: Hvilken klinge skal jeg bruge til min metalbåndsav?

I princippet findes der kun to typer af fræserjern. Selv om du indkøber et sæt fræsejern, der tæller adskillige enheder, ses det tydeligt, at der er “to slags” fræsejern: et med og et uden kugleleje.

 

Guide | Sådan bruges fræsejern til overfræser

Rigtige mænd elsker maskiner og hvad er bedre end et toptunet værksted til drejning af metal. Har du også fundet kærligheden for metal drejning, så vil denne artikel måske hjælpe dig og gøre dig klogere på hvilke overvejelser du skal gøre inden køb af metaldrejebænke, så du får den metaldrejebænk som passer til netop dine behov og ambitionsniveau.

Guide: Hvilken metaldrejebænk skal jeg vælge?

Læs alt om metersystemet, både historie og teknisk forståelse. I denne artikel vil du blive klogere på alle de gamle danske måleenheder.

Guide: Alt om metersystemet og måleenheder

Globaltools forhandler et bredt udvalg af magnetboremaskiner. Både forskellige størrelser og forskellige mærker. Fælles for alle boremaskinerne er dog at de alle sammen er velegnet til professionel brug.

Guide: Sådan fungerer en magnetboremaskine

Mange kender ikke mere til mærket Scantool end at det står på siden af maskinerne de bruger, men faktum er, at firmaet med base i Brovst faktisk er Europas mest erfarne og største slibemaskinefabrik.

Nyhed: Alt hvad du skal vide om mærket Scantool

Når du skal vælge en borepatron, er der typisk to ting du skal gøre dig overvejelser om.

Det er de to ender af borepatronen.

Guide: 2 ting du skal overveje når du vælger borepatron

Scantool er stadigvæk et brand med benene solidt placeret i den jyske muld. Det afspejler sig typisk også ved måden de håndterer deres forretninger og produkter på. Et ord er et ord og kvalitet skal helst være synonymet med deres maskiner. 

Nyhed: Derfor bør du eje en Scantool maskine

Ridgid værktøj - kvalitet for alle pengene

Ridgid er et anerkendt og godt mærke af værktøj. Værktøjet er specielt velegnet til VVS og smederbranchen. De har et generelt stort udvalg af værktøj. Både håndværktøj, el-værktøj og maskiner er en del af sortimentet.

Nyhed: Alt hvad du skal vide om mærket Rigid