Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

Det nye produktkatalog fra Teng Tools 2019 er ude nu. Læs mere om det i denne artikel nu.

Teng Tools Produktkatalog 2019 ude nu!

Vi introducerer Mareld Pro Lighting - den nyeste udvikling indenfor arbejdsbelysning - der har taget fat i belysningsproblematikken, så du kan udføre et bedre stykke arbejde. Her finder du en oversigt over de forskellige belysningsløsninger, så du kan finde den rette belysning til dine arbejdsopgaver.

Nyhed: Sådan får du den bedste arbejdsbelysning

Vi har været heldige at få fat i et restparti af URUY og BAHCO trykluftværktøj samt SHEPPACH kompressorer.

Delene er i begrænset parti og sælges som først til mølle og sælges kun via manuel kontakt til os (Via chat, telefon eller mail)

Nyhed: Restparti af trykluftværktøj - Uhørt billige priser

Det svenske firma ESSVE tilbyder de bedste produkter på markedet, hvad angår bilindretning til arbejdsbiler. Løsningen er en universal løsning af simple moduler af bilindretning, til at holde styr på skruer m.m. 

Guide: Sådan indretter du bilen med sortimentskasser

Der er lavet undersøgelser som viser at 95% af håndværkere som jævnligt bruger skruer, har haft problemer med hvordan papskrueæsker så hurtigt bliver slidt. Det bliver også hurtigt en udfordring at stable dem hvis de har været udsat for fugt. Vi har løsningen her

Nyhed: ESSBOX - Smart opbevaring af dine skruer

Hvem kender ikke det med, at man skal have monteret noget og du skal ud og anskaffe dig nogle skruer til opgaven. Her finder du så ud af, at du har bevæget dig ind i en jungle, som kan være svær at finde hoved og hale i. Bliv ordentligt informeret her.

Vi sælger mange søjleboremaskiner. Rigtig mange. Vi vil derfor gerne udbrede kendskabet til de forskellige modeller, der findes på markedet, samt de funktioner en søjleboremaskine besidder, så du har grundlaget for at træffe en beslutning om køb af søjleboremaskine ud fra et bredt grundlag.

Guide: Alt hvad der er værd at vide om søjleboremaskiner

Den svenske producent, ESSVE, er ny leverandør af befæstigelse hos Globaltools.dk og vi har netop fået samlet vores sortimentskasser og vi er imponerede. ESSVE har lanceret deres ESSBOX system i et forsøg på at få en del af det danske professionelle marked for befæstigelse. Læs om alle fordelene her. 

 

Guide: Sådan holder du styr på dine skruer med en ESSBOX

Med ESSVE’s nye HDS (HDS = Hidden Decking System) monteringsværktøj er det nu muligt at montere sin træterrasse nemt og effektivt uden synlige terrasseskruer og derved få plusser i bogen fra den bedre halvdel. Denne guide vil trinvis guide dig i gennem, hvad der er værd at vide omkring den nye HDS teknologi.

Guide: Sådan skjuler du skruerne på din træterrasse

Her finder du en liste over alle gevindtyper og på hvilke drejebænke du kan bruge dem. 

Guide: Hvilken type gevind skal jeg bruge på min trædrejebænk?