E-mærket certificeret
Fagkyndig kundeservice
Fremragende anmeldelser
Menu

Trædrejning

Tormek T-8 Custom Byg selv

Sammensæt din egen version: vælg typen af slibesten (Japansk, Blackstone eller diamant) og inkluder dit favorit-tilbehør og andet ekstraudstyr og vups; så har du din helt egen skræddersyet Tormek T-8.

Nu er det dig som bestemmer, hvad du skal inkludere, således at den passer akkurat til dine behov. Så hvis du er knivmager, trædrejer eller noget andet, kan du bygge den vådsliber som passer dig bedst.

Projekt indkøb af trædrejebænk af Hanne

Her kan du læse omkring hvad Hanne synes omkring sit køb af D510F trædrejebænk hos Globaltools

Guide: Sådan drejer du tofarvede lysestager

Her får du en trin for trin guide til hvordan du drejer 2 tofarvede lysestager ud af et emne. 

Lime forskellige træklodserne sammen i den farvekombination, du gerne vil have og drej de flotteste lysestager. Om du bruger 2 eller flere forskellige farvet træklodser, er helt op til dig. 

Guide: Alt om hvordan du bruger et drejejern

Et drejejern/rør har en skærende del og en fas. På et stemmejern er fasen den skrå flade. Ved at lægge denne på et stykke træ i forskellige vinkler vil den skære mere eller mindre dybt. Et drejerør/jern fungerer på samme måde. F.eks. ligger fasen på et U-rør modsat udhulingen. 

Tommer til cm | Sådan omregner du tommer, cm og fod

Tommen har været brugt som en måleenhed i Storbritannien, i hvert fald siden det syvende århundrede og i 1066 blev det defineret som værende lig med længden af ​​tre tørrede bygkorn placeret ende-til-ende, men siden 1959 har tommen været defineret og internationalt accepteret som værende lig med 25,4mm. 

Nyhed: Her kan du møde trædrejeren Johannes

Mød Johannes, som blev shanghajet til en bette snak om ham selv og de ting han har lavet, da han var på besøg hos Globaltools.dk for se på en trædrejebænk.

Nyhed: Kender du trædrejeren Poul Erik?

Vi havde i dag besøg af Poul Erik, som lige slog et smut forbi fra København på sin vej til Læsø. Poul Erik kom for at kigge på noget tilbehør til sin drejebænk D460FXL Holzmann. Med sig i sin, hvad mindede om en kasse til en boremaskine, havde han hvad han selv kaldte "varer prøver".

Nyhed: Trædrejning redder det sociale liv for ensomme mandlige pensionister

Når pensionister kommer væk fra arbejdsmarkedet, kan det være svært at fastholde det sociale samvær med mennesker. Samværet med kollegaer stopper og årsagerne til at komme ud af døren bliver mindre.

Guide: Hvilket tilbehør skal jeg bruge til min trædrejebænk?

Man har lige investeret mange tusinde kroner på en trædrejebænk, og så står man kun med den halve løsning. Én ting er nemlig trædrejebænken, en anden ting er alt tilbehøret for at kunne lave de opgaver i træet, som man har løst til.

Nyhed: Kender du MiniMax træbearbejdningsmaskiner?

MiniMax / SMC group maskiner, der er europæisk produceret træbearbejdningsmaskiner, sælges normalt direkte til kunder, som vægter høj kvalitet. Man har hos MiniMax konkluderet at kvalitetsbevidste kunder findes alle steder. 

Viser 1 til 10 af 15 (2 sider)

Søg i artikler

Emner

Populære artikler

Tommer til cm | Sådan omregner du tommer, cm og fod
28/3 2018
Tommen har været brugt som en måleenhed i Storbritannien, i hvert fa..
Læs mere
Guide: Alt hvad du skal vide omkring skruer til terrassebrædder
23/4 2018
Globaltools sælger terrasseskruer til enhver opgave. Vi har standard terra..
Læs mere
Guide | Sådan bruges fræsejern til overfræser
25/7 2018
I princippet findes der kun to typer af fræserjern. Selv om du indkø..
Læs mere
Nyhed: Varmelampen uden lys fra Solamagic AIR+
25/7 2018
Solamagic AIR+ er er den nyudviklede varmeløsning. Solamagic har med Wave..
Læs mere