E-mærket certificeret
Fagkyndig kundeservice
Fremragende anmeldelser
Menu

Guide: Hvilken varmelampe og regulerings system skal jeg vælge?

Solamagic har et bredt udvalg af varmelamper og dertilhørende regulerings systemer, men hvilken skal man egentlig vælge? Hvilket passer til dit behov.

Det første man må finde ud af, er hvor højt skal den monteres og hvor mange kvadratmeter skal den dække. Solamagic har lavet en god illustratjon, der viser hvor mange kvadratmeter de forskellige dækker og hvilken højde de skal stå/monteres i, dette er en god pegefinger, når man vælger hvor kraftig varmelampe man skal have - altså hvor mange watt den skal yde. Se billedet ude til højre

Videre må man også bestemme sig for hvilken model og hvilke funktioner man ønsker. Solamagic har 3 produktserier: Basic, Eco + pro og Premium.

BASIC:

Dette er den prisstærke version, som giver en god varmeeffekt, høj kvalitet og meget for pengene. Varmelamperne har Solamagic´s højteknologiske og patentede IR- teknologi. Et godt og effektivt alternativ til mange varmelamper af højeste kvalitet. SOLAMAGIC BASIC+ varmelamper er 80 % billigere i brug end en gasvarmer, og optil 23 % mere effektive end gennemsnittet af varmelamper af andre fabrikater.

BASIC+ kan vælges som 1400 watt og 2000 watt. Til udendørs brug anbefaler vi en 2000 wtt, og for indendørs brug vil 1400 watt være fint.

Solamagic ECO+ PRO:

Den brede og professionelle produkt serie, som løser ethvert tænkeligt behov for fleksibel varme. Omfattende sortiment af modeller og tilbehør. Fleksibel monteringsmuligheder, med patenteret SOLAMAGIC no- glare teknologi, en lang levetid på optil 10.000 timer og 5 års garanti. SOLAMAGIC ECO+  PRO varmelamper er 80 % billigere i brug i forhold til en gasvarmer, og er op til 42 % mere varmeeffektiv end den gennemsnittelige varmelampe, viser test fra TüV.

SOLAMAGIC´s nye  ECO+  PRO serier har SOLARMAGIC´s  No-glare teknologi, og som nyt fra 2015 er alle også udstyret med de helt nye og høj effektive Solamagic Solastar varmelegemer. Dette giver også denne serie flere anvendelsesmuligheder og giver brugeren mere værdi for pengene.

Solamagic PREMIUM:

Det ultimative high-end opvarmingssystem der er kendetegnet med varmeeffekt I topklasse og elegant design. Modul opbyggende løsning, som er baseret på SOLAMAGIC No-glare teknologi og med det nye SOLAMAGIC solastar varmelegemer, som giver effektiv og billig varme med et minimal lysskær. S1+PREMIUM

Kommer med 5 års garanti.

Ønsker du regulering af varmen og mulighed for hurtig og nemt at tænde og slukke?

De fleste af Solamagics varmelamper (ECO + Pro og Premium Serien) kan reguleres via en fjernkontrol eller app på telefonen. Her kan man også regulere lyset og tænde og slukke enheden.

Solamagic ARC:

Fjernkontrolleret Solamagic kaldes for ARC.

Dette vil sige at varmelampen har en trinløs regulering indbygget og man skal kun købe en fjernkontrol til varmelampen. Fjernkontrollen gør det mulig at styre op til 4 varmelamper samtidig med tænd og sluk, samt regulere styrken på varme og lys.

Solamagic BTC:

Den anden reguleringsmulighed som findes er en BTC udgave, der styrer varmen og tænd og sluk via en app du har på din telefon.

Varmeamperne kommer også her færdigleveret med indbygget regulering, og man skal kun downloade appen og parre den med varmelampen, så er den klar til brug.

Det er også muligt og købe Eco+ pro uden regulering, men ønsker man regulering senere så skal man blot købe en regulerings boks per varmelampe og en fjernkontrol(der kan kontrollere op til 4 varmelamper), så kan dette parres sammen og du har igen mulighed for at styre din varmelampe via fjernkontrollen.

Til S1+ Premium kan der ligeledes eftermonteres reguleringsbokse til løse varmelamper

Er du usikker eller har du nogle spørgsmål, står vores kundeservice klar til at hjælpe med råd og vejledning.

 

 

.

Relaterede artikler

Solamagic - Verdens bedste varmelampe
Forlænger den gode tid udendørs. Varmelamper er mange ting. Man ka..
Guide: Skal jeg vælge en varmekanon eller en  varmeblæser?
Denne artikel har til formål at komme med tips, tricks og besvarelse af no..
Nyhed: Varmelampen uden lys fra Solamagic AIR+
Solamagic AIR+ er er den nyudviklede varmeløsning. Solamagic har med Wave..

Skriv en kommentar

Navn:

Indtast kontrolkoden:



Kommentar:
Bemærk: HTML bliver ikke oversat!

Søg i artikler

Emner

Populære artikler

Tommer til cm | Sådan omregner du tommer, cm og fod
28/3 2018
Tommen har været brugt som en måleenhed i Storbritannien, i hvert fa..
Læs mere
Guide: Alt hvad du skal vide omkring skruer til terrassebrædder
23/4 2018
Globaltools sælger terrasseskruer til enhver opgave. Vi har standard terra..
Læs mere
Guide | Sådan bruges fræsejern til overfræser
25/7 2018
I princippet findes der kun to typer af fræserjern. Selv om du indkø..
Læs mere
Nyhed: Varmelampen uden lys fra Solamagic AIR+
25/7 2018
Solamagic AIR+ er er den nyudviklede varmeløsning. Solamagic har med Wave..
Læs mere