Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

Den lille revolution - verdens første varmelampe helt uden generende lys. 

Solamagic AIR+ er er den nyudviklede varmeløsning. Solamagic har med Wave-teknologien skabt noget unikt, en varmelampe helt uden lys og med superhøj effekt. Den bløde varme er anderledes behagelig end dem mere direkte varme man normalt får fra traditionelle varmelamper. Den har en fuldendt, smukt og skarpt design i topklasse og kan integreres alle steder på en lækker og ukompliceret måde.

Solamagic AIR+ er både lugt- og lydfri og danner ikke kondens, som terrassevarmere på gas eller petroleum gør. Skræddersyet til dine semi- udendørs hyggehjørner som fx. udestuer, orangerier eller vinterhaver. AIR+ er gennemført ned i mindste detajle. Nyd den perfekte kombination af kvalitet og funktionalitet. Intet er tilfældigt. AIR+ er udviklet og skabt til boligejere, der stiller høje krav til både æstetik og funktionalitet. Solamagics varmelamper produceres på deres egne fabrikker i Tyskland, hvor de gennemgår den strengeste kvalitetskontrol.

Nyhed: Varmelampen uden lys fra Solamagic AIR+

Med foråret følger der mange ting, vejret begynder så små at blive mildere, påsken hvor familien samles nærmere sig og i den anledning kommer den årlige forårsrengøring.  Der skal ryddes op, fryserne og køleskabet skal vaskes ned, vinduerne skal pudses og fyret skal renses. 

Et fyr er en god måde at spar penge på varmeregningen og det varme huset lige så godt op som fjernvarme, men det betyder også at der er noget vedligeholdelse og rengøring der medfølger. 

Vi vil gerne hjælpe dig til den nemmeste og hurtigste måde hvorpå du kan få renset dit fyr grundigt, derfor har vi lavet en trin-for-trin guide der hjælper dig igennem hele processen.  

Guide: Sådan renser du dit fyr

Vinterhandsker

En ting som er ret vigtigt for kvaliteten af en handske som skal bruges til vinteren, er at den skal være lavet i 3 lag. På ydersiden et vandtæt lag, i midten et isolerende lag der beskytter mod vind og kulde og på indersiden skal der være et inder lag som kan fjerne fugten fra hænderne. Hvis det skal være helt ideel, bør det inderste lag kunne tages ud så det nemmere kan tørres.

Guide: Sådan vælger du den rette vinterhandske

Solamagic har et bredt udvalg af varmelamper og dertilhørende regulerings systemer, men hvilken skal man egentlig vælge? Hvilket passer til dit behov.

Det første man må finde ud af, er hvor højt skal den monteres og hvor mange kvadratmeter skal den dække. Solamagic har lavet en god illustratjon, der viser hvor mange kvadratmeter de forskellige dækker og hvilken højde de skal stå/monteres i, dette er en god pegefinger, når man vælger hvor kraftig varmelampe man skal have - altså hvor mange watt den skal yde. Se billedet ude til højre

Videre må man også bestemme sig for hvilken model og hvilke funktioner man ønsker. Solamagic har 3 produktserier: Basic, Eco + pro og Premium.

Guide: Hvilken varmelampe og regulering system skal jeg vælge?

Køb varmekanoner og varmeblæser online hos Globaltools.dk

Denne artikel har til formål at komme med tips, tricks og besvarelse af nogle af de spørgsmål vi får oftest i forhold til varmekanoner og varmeblæsere. Hvis ikke du får besvaret de spørgsmål du måtte have er du også velkommen til at kontakte vores kundeservice. God læselyst.

Guide: Skal jeg vælge en varmekanon eller en  varmeblæsere?

Sommeren er skiftet ud med efterår og det betyder også at sommerjakkerne skal skiftes ud med vinterjakkerne. Det anerkendte brand i arbejdstøj, L. Brador, har for nyligt udgivet deres vinter/efterår 2016 kollektion. Den består af tre nye vinter arbejdsjakker, som vi har haft fingrene i og været ude for at teste. Du kan læse vores dom her.

Guide: Alt om hvordan du finder den bedste arbejdsjakke

Globaltools kan nu bryste sig af at være certificeret SOLAMAGIC forhandler.

Solamagic er verdens bedste varmelampe. Kvalitet fra Tyskland - direkte ud til varme-hungrende danskere. De infrarøde varmelamper er den bedste, billigste og mest effektive måde at få varmen udendørs.

Nyhed: Sådan blev vi certificeret SOLAMAGIC forhandler

Ud at sejle med L.Brador

Tilbage i 2012 fik den danske distributør af L.Brador (Skydda) en kajakroer og blogger ved navn ”Brink” til at teste et par af L.Bradors produkter i forbindelse med kajakroning.

Han var begejstret for produkterne, specielt et, en heldragt gjorde lykke, han mente at den var bedre end hans normale specialundertøj til at transportere svedet væk, det lykkedes ham aldrig at gøre den våd. Hans begejstring blev ikke mindre af, at den havde gylp og bagsmæk.
Han synes ligeledes at der virkeligt var tale om stor value for money

Nyhed: Alt hvad du skal vide om undertøj fra L.Brador

Vi har over de sidste par uger udskiftet en del af vores sortiment af vinterhandsker fra Guide. 

Det betød at vi havde en del af de nu udgåede modeller i overskud. Vi besluttede os derfor at slå et smut forbi nabobyen Skørping, for at aflevere handskerne på asylcenteret, vi havde nemlig hørt at der gik nogle unge mennesker og frøs fingrene.

Guide: Alt om hvordan du vælger de bedste varme arbejdshandsker fra Guide

Når efteråret og vinteren trækker ind over landet, falder temperaturen også. Derfor kan der opstå et behov for at få varme på.

Vi hjælper dig med valg af varmekanon - og ligeledes med fordele og ulemper på forskellige typer af varmekilder.

Guide: Alt hvad du skal vide om varmekanoner