E-mærket certificeret
Fagkyndig kundeservice
Fremragende anmeldelser
Menu

Tjen penge på at købe det rette værktøj

Tjen penge på at købe det rette værktøj

Hvor mange penge må vi tjene til din virksomhed??

 

Der er mange penge at spare ved at købe det rette værktøj. Nedenfor vil vi komme med konkrete eksempler på hvor Globaltools.dk kan være med til at skabe en mere lønsom forretning for en virksomhed. Vi tænker flere scenarier igennem, hvor det kan være længere levetid, kortere arbejdstid, bedre udført arbejde, som skaber højere kvalitet og dermed berettiger en mulighed for at kunne tage mere for udført arbejde hos slutbrugeren eller ren og skær opfyldelse af lovkrav, som kan være med til at give bødestraf m.m. Man kunne også forstille sig produkter, hvor øget komfort og brugeroplevelse kan være med til at skabe højere arbejdsglæde og dermed produktivitet eller lavere sygefravær. Vi prøver at komme med konkrete eksempler hvor det kan være give mening at tage en vurdering af forskellige løsninger, så man får opvejet fordele og ulemper. Mange gange kan det vise sig, at den vare med den højeste pris reelt bliver den billigste i længden. De fleste af eksemplerne giver ekstra god mening for erhvervsdrivende, da de har andre parametre at kigge på. Det er typisk lønninger, afregninger til slutkunde og lovkrav, som reelt har en højere værdi og dermed også en større betydning end købsprisen for værktøj. Omvendt kan mange af eksemplerne også flyttes over på værktøj til privat forbrug.

 

Her er eksempler på produktområder, hvor man kan kigge flere parametre efter, for at sikre sig, at man får indkøbt det rette produkt.

Skærende værktøj som bor, skæreskiver og diamantklinger:

Ved valg af skærende værktøj som eksempelvis bor, gevindtappe, skæreskiver og diamantklinger er det meget relevant at tage et kig på den samlede opgave. Følgende opgaver bør derfor overvejes inden et køb af skærende værktøj.

  • Det er vigtigt at man tager udgangspunkt i materialet, der skal bearbejdes. Det skærende værktøj skal passe til materialet, da det vil give det bedste resultat. Ligeledes vil standtid og dermed også omkostning pr. udført job være bedst. Hvis man anvender et træbor i metal, vil man ødelægge selv det bedste træbor, og hullet i metallet vil ikke være effektivt lavet. Altså materiale og værktøj skal passe sammen
  • Hvor mange huller eller hvilket type arbejde skal udføres? Hvis det er et langt hul eller en skæreskive, der skal skære meget jern over, kan det måske i længden være mere lønsomt at købe et skærende værktøj til en højere pris, da der vil være en høj sandsynlighed for, at et bor i høj kvalitet, kan bore flere huller. Altså skal man købe og anvende færre bor for at lave 10.000 huller. Prisen pr hul, kan derfor være lavere ved det dyre bor. Hvis man så samtidig indregner lønnen for skift af bor. Omvendt kan det også være billigere, hvis man kun skal lave et hul, at købe et billigt bor. Produkt og pris samt arbejdsopgave skal dermed hænge sammen. Globaltools.dk har mulighed for at lave denne beregning for dig. Det er meget relevant ved brug af skæreskiver, da man typisk vil kunne spare mange penge, ved at vælge den rette skive. Det samme er gældende ved diamantklinger og andet skærende værktøj som bor og klinger.
  • Et værktøj til flere opgaver eller forskelligt værktøj til forskellige opgaver?? Dette har meget at gøre med den lønomkostning samt hvad der er til rådighed af plads og krav til løst opgave. Det er hyppigt set, at prisen på værktøj langt fra er en særlig stor andel af den samlede omkostning til en komplet udført opgave. Prisen på arbejdskraft og risiko for nedetid kan ofte være langt dyre, end prisforskellen på godt og mindre godt værktøj.
  • Features ved dyre skiver. Det kan være at nogle bor er dyre, fordi det kan klare flere typer af opgaver. Hvis dette prioriteres, er det vigtigt at undersøge model af skærende værktøj man skal købe

Lønsomhed ved at vælge kloge løsninger:

Vi har set flere eksempler på, at hurtige købsbeslutninger ender med at give bagslag. Hvis man vælger at gennemtænke og lave en strategi for køb af værktøj, har man mulighed for at sikre sig, at indkøbet til svarer hvad virksomheden i øvrigt gerne vil opnå.

  • Hvis man kan finde værktøjet i en værktøjsvogn, undgår man spildtid af arbejdstid. Man undgår ligeledes frustrationer over ikke at kunne løse en opgave tilfredsstillende, og i værste tilfælde kan man komme ud for, at bruge arbejdstid og ressourcer på at købe værktøj, som blot ikke kan findes i bunden af værktøjskassen. Dette kan løses ved at organisere sit værktøj i en værktøjsvogn, hvor værktøjet har en fast plads. Man kan tilpasse værktøjskassen forskellige behov og individualiserer løsningen, så den passer til de arbejdsopgaver der skal løses.
  • Noget værktøj har flere funktioner. Dette medfører at man kan nøjes med 1 stk værktøj eller maskine, i stedet for 2 eller 3 stykker værktøj/maskiner. Dette besparer plads, men giver også flere anvendelsesmuligheder.
  • Kloge produkter kan være med til at sikre korrekt udført arbejde eller undgå utilsigtet hændelser. Eksempelvis hvis kun én skuffe i en værktøjsvogn kan åbnes ad gangen, så der ikke bliver overvægt så vognen vælter eller et høreværn der er koblet til telefonen, så man ikke mister et vigtigt opkald midt i udført arbejde.
  • Vi kan være behjælpelige med valg af korrekt sikkerhedsudstyr, der forbedrer arbejdsvilkårene, men også forlænger den tid man kan være effektiv. Det kan eksempelvis være valg af motoriseret friskluftdrevet åndedrætsværn, i stedet for støvmasker
  • Valg af korrekt produkt, der sikrer den rette ydelse, så man får et udbytte som er krævet. Det kan være ved valg af en skruekompressor, der kan holde til at producere luft i 100 % af tiden, i stedet for en almindelig kompressor, der har en noget lavere intermittens.

Sikring af lovkrav, så man undgår bødestraf eller vigtigst af alt at man undgår den risiko som loven netop er lavet for at tilgodese:

  • Vi har mulighed for at hjælpe med følgende ydelser og produkter, der kan være med til at sikre din virksomhed for bødestraf fra arbejdstilsynet, men vigtigst af alt kan være med til at sikrer medarbejdere der skal udføre risikofyldt arbejde:

o   Vi tjekker faldsikring, så det får det lovpligtige eftersyn

o   Vi kan vejlede i brug af det rette udstyr, så man bliver sikret korrekt. Dette angår alt sikkerhedsudstyr, men så for vidt også værktøj og maskiner. Alt skal leve op til arbejdstilsynets krav, hvilket vi også har stor forståelse for.

o   Vi har et godt netværk af specialister hos vores leverandører, der kan være behjælpelig med regler for brug af sikkerhedsudstyr, brug af værktøjsmaskiner, anvendelse af sikkerhedsdatablade for kemi eller andre lovkrav.

o   Vi kan finde frem til det rette udstyr ved brug af eksempelvis åndedrætsværn og filter hertil. Vi kan gennemgå CAS numre, for at sikre at man er korrekt sikret.

o   Vi har et stort katalog af godkendte arbejdsopgaver til alle formål. Vores leverandører har godkendte certificering af handsker, så de kan klare alle typer af opgaver og udfordringer.

Ergonomi og høj arbejdsglæde kan være en god forretning

  • Øget arbejdsglæde kan være med til en højere effektivitet og fleksibilitet. Dette gør, at man kan få en bedre lønsomhed ud af medarbejderne. Det kan være ved køb af smart og komfortabelt arbejdstøj eller sikkerhedssko, det kan være ved at give en anvendelig og fin julegave, det kan være ved at have værktøj eller maskiner, der er mere komfortable eller mere effektive at stå ved, så man føler sig mere lønsom
  • Ergonomi kan være med til at give mindre sygefravær, sundere medarbejdere og dermed højere lønsomhed for arbejdsgivere. Vi har eksempelvis en ergonomisk arbejdsmåtte, der forbedrer medarbejderens sundhed, skaber en mere effektiv og ergonomisk arbejdsstilling og gør arbejdet nemmere at udføre.
  • Den rette ergonomiske stilling vil typisk også være med til at give en mere effektiv arbejdsgang, da medarbejdet slipper for at tilpasse og indstille arbejdssituationen efter det kan udføres
  • Arbejdsglæde smitter af hos en virksomheds kunder. Det er virksomhedens medarbejdere, der er ansigtet ud ad til. Derfor kan arbejdsglæde, smart udseende og styr på tingene være hvad der giver slutkunden en bedre helhedsoplevelse. Trygheden for slutbrugeren kan måske i sidste ende vægte højere en omkostningen for at få arbejdet udført

Globaltools.dk er altid klar på at komme med vores syn på sagen. Vi deltager aktivt og giver vores besyv med, så man kommer frem med en løsning, der er bedst egnet. Hvis Globaltools har mulighed for at hjælpe vores kunder til en bedre forretning, vil vi derfor også nemmere kunne tilbyde en komplet løsning, der sikrer et fremtidigt samarbejde til glæde for vores forretning. 

Relaterede artikler

Guide: Vælg det rigtige høreværn
Der findes to typer af høreværn. Aktive og passive hørev&ael..
Solamagic - Verdens bedste varmelampe
Forlænger den gode tid udendørs. Varmelamper er mange ting. Man ka..
Nyhed: Alt hvad du skal vide om mærket Rigid
Ridgid værktøj - kvalitet for alle pengene Ridgid er et anerkendt ..
Nyhed: Derfor bør du eje en Scantool maskine
Scantool er stadigvæk et brand med benene solidt placeret i den jyske muld..
Nyhed: Derfor skal du købe dit tandlægeudstyr her
Selv om det ikke er sundhedsvæsnet, der er den primære målgrup..
Guide: Sådan sparer du på vandet fra dit toilet
Mange mennesker har i dag et toiletsystem med to knapper, ikke ret mange mennesk..
Nyhed: Alt hvad du skal vide om en Pramac generator
Globaltools sælger den velkendte grønne Pramac generatorer. De st&a..
Guide: 6 tips til hvordan du sparer på vandet i hverdagen
Der er mange gode grunde til, at spare på vandet. Miljøet vær..
Guide: Sådan får du det du ønsker dig til fars dag
Nu er det snart fars dag. Dette betyder potentielle fordele for dig. Vi har derf..
Nyhed: Sådan får du den bedste vådsliber
Måske verdens bedste vådsliber, er nu blevet endnu bedre. Den svensk..
Nyhed: Globaltools udvider nu et langvarigt samarbejde med Teng tools
Tengtools er et mærke i hastig vækst hos Globaltools. Oplevelsen er,..
Tengtools Magazine - Værktøj fra Tengtools
Nu er det nye Tengtools magazine kommet på gaden. Læs magazinet fra..
Nyhed: Faste lave priser fremfor rabatkoder
Globaltools.dk har et bredt sortiment af spændende produkter indenfor v&ae..
De bedste fiberskiver - til slibning.
Her kan du læse mere om Tyrolits Cerabond fiberskiver til slibning. Høj kvalitet..

Skriv en kommentar

Navn:

Indtast kontrolkoden:



Kommentar:
Bemærk: HTML bliver ikke oversat!

Søg i artikler

Emner

Populære artikler

Tommer til cm | Sådan omregner du tommer, cm og fod
28/3 2018
Tommen har været brugt som en måleenhed i Storbritannien, i hvert fa..
Læs mere
Guide: Alt hvad du skal vide omkring skruer til terrassebrædder
23/4 2018
Globaltools sælger terrasseskruer til enhver opgave. Vi har standard terra..
Læs mere
Guide | Sådan bruges fræsejern til overfræser
25/7 2018
I princippet findes der kun to typer af fræserjern. Selv om du indkø..
Læs mere
Nyhed: Varmelampen uden lys fra Solamagic AIR+
25/7 2018
Solamagic AIR+ er er den nyudviklede varmeløsning. Solamagic har med Wave..
Læs mere