Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

AIRTOX Industries A/S er et revolutionerende skobrand fra Danmark.

De fremstiller sikkerhedssko med exceptionel kvalitet og komfort, som samtidig er stilfulde og fashionable. De går hverken på kompromis med kvalitet eller udseende. På nuværende tidspunkt sælges AIRTOX’ produkter udelukkende i udvalgte europæiske butikker. Deres mål er at udvide deres globale fodaftryk og gøre deres produkter tilgængelige i endnu flere lande i den nærmeste fremtid.

Nyhed: Få den bedst sikkerhedssko fra AIRTOX!

Infinity handsker fra Tegera

Forestil jer en sikkerhedshandske så tæt, behagelig og følsom, at man slet ikke kan mærke, at man har en handske på. Drivkraften bag den nye TEGERA® Infinity™-kollektion fra Ejendals er at skabe denne unikke følelse. Det er mere end bare endnu en coatet handske i familien; det er en hel ny oplevelse i uendelig fingerspidspræcision, greb, blødhed, bevægelsesfrihed og selvfølgelig beskyttelse.

Guide: Sådan finder du den rigtige Infinity handske

Jalas bliver produceret af det svenske firma Ejendals, hvis koncern er placeret i Leksand. Det var først i 1970'erne at Jalas sikkerhedssko og -støvler blev inkluderet i Ejendals’ produktsortiment. Kort efter blev der indledt et samarbejde med den finske virksomhed Urho Viljanmaa OY, der fremstiller Jalas sikkerhedssko. Ejendals købte virksomheden i 2008.

Jalas produkter holder højeste kvalitet med et funktionelt design, som beskytter fødderne. Udviklingen indenfor komfort, ergonomi og egenskaber, som forbedrer holdningen, giver også bedre arbejdsevne og forhindrer skader på andre dele af kroppen.

 Nyhed: Sikkerhedssko fra Jalas nu hos Globaltools.dk

Tegera er nu blevet en del af Globaltools.dk's sortiment - med et kæmpe udvalg af arbejdshandsker, engangshandsker, montagehandsker, kemikaliehandsker, skærerhandsker og svejse- varmehandsker. 

Tegera handskerne bliver produceret af den svenske virksomhed Ejendals, siden 1949. Tegera beskyttelseshandske med deres funktionelle egenskaber og ergonomiske design hjælper Tegera - handske bruger med at lægge flere krafter i arbejdet og klare flere arbejdssituationer. Pålideligheden bygger på en uovertruffen beskyttelse mod snit og mekaniske skader samt mod kemikalier og ekstreme temperaturer. Tegera sortimentet er bredt, fra fine præsicionshandsker med høj åndbarthed til velsolerede kemikalieresistente handsker til ekstra krævende miljøer. 

Nyhed: Alt om Tegera arbejdshandsker

 Globaltools.dk har indgået et samarbejde med virksomheden Ejendals, som producere mærkerne Tegera og Jalas

 

Ejendals blev grundlagt i 1949, af Valfrid Ejendal i Leksand, Sverige. Familienavnet stammer fra den nærliggende sø Ejen. Deres forretningside var at "handle med beklædningsvarer." Allerede fra begyndelsen havde de arbejdshandsker i sortimentet, og deres første kunderne kom for en stor dels vedkommende fra fabrikkerne i området.

 

Nyhed: Ny leverandør af handsker og sikkerhedssko.

Der findes et utal af forskellige producenter af arbejdshandsker og valget er ikke så ligetil, som du måske tror. Specialisering af arbejdsopgaver har øget behovet for produktionen af arbejdshandsker og det er derfor muligt at finde mange forskellige varianter. For at gøre det nemmere at overskueliggøre valget af de rette sikkerhedshandsker har vi skrevet en artikel, der gør dette valg enklere.

Guide: Alt du skal vide om arbejdshandsker

Beskyttelsesbriller og sikkerhedsbriller - læs mere herunder

En anden hyppig årsag til arbejdsskader i Danmark er øjenskader. Her er det også arbejdsgiverne, som har ansvaret for, at medarbejderne beskytter øjnene. Til det formål er det fordelagtigt at gøre brug af sikkerhedsbriller, men valget af sikkerhedsbriller kan være svært. Først og fremmest kan det afhænge af arbejdsmiljøet. I den forbindelse skal bl.a. følgende faktorer overvejes. 

1. Hvilke arbejdsopgaver skal udføres, som kræver beskyttelse af øjne?

Arbejdsopgaver hvor øjnene er i særlig risiko for kontakt med gnister, splinter eller andre genstande er det særlig vigtigt med sikkerhedsbriller i en vis kvalitet. Derudover afhænger valget af glastype af hvilke arbejdsopgaver der udføres. Læs mere her. 

2. Er det udendørs eller indendørs man skal bruge beskyttelsesbrillerne og hvordan er temperaturen?

De næste to punkter afgør oftest, hvor vigtigt funktionerne anti-scratch (anti-rids behandling) og anti-fog (anti-dug behandlng) er. Såfremt man har skiftemde arbejdsposition fra udendørs til indendørs, kan det være rart at have en glastype med disse funktioner, da man tit vil opleve at brillerne dugger.

3. Er der særlige krav for brugen af sikkerhedsbriller?

  • Alle medarbejdere skal have egne sikkerhedsbriller og de skal bruges ved arbejdets begyndelse og under hele udførelsen.
  • Sikkerhedsbrillerne skal beskytte efter forskrifterne.
  • Alle sikkerhedsbriller skal være CE certificeret. Det afgør om brillerne lever op til de krav der stilles på arbejde med høj sikkerheds prioritering. Læs mere om CE mærket ved at klikke her.

UVEX sikkerhedsbriller - i-Work kollektion fra UVEX

9194 i-Work fra UVEX er en af nyhederne indenfor sikkerhedsbriller. De er udstyret med de gullige polykarbonat linser, som er med til at beskytte brugerne mod mekaniske risici med antiblænding og kontrastjustering. Derudover er de født med supervision excellence, hvilket er en teknologi med antidug, kemisk resistens og lette at rengøre. Endeligt, har de et sporty design og med huller i stangenderne(stellet), der gør det muligt at sætte en brillesnor i mellem. De er derfor meget praktiske, samtidig med at de er praktiske.

 

Guide: Sådan vælger du de rigtige sikkerhedsbriller

Det er som bekendt arbejdsgivernes ansvar, at medarbejderne bliver forsynet med det rette sikkerhedsfodtøj. Læs denne artikel og bliv klogere på, hvilke overvejelser du bør gøre inden du køber sikkerhedsfodtøj.

Guide: Hvilke sikkerhedssko skal jeg vælge?

Man skal aldrig gå ned på udstyret hedder det sig, men sikkerheden på arbejdspladsen er et område som er mindst lige så vigtig, da det ellers kan få fatale følger. Denne artikel har til formål at give tips til, hvordan du kan øge sikkerheden.

Guide: Sådan sikre du din sikkerhed på arbejdspladsen

Her på værkstedet elsker vi at lære fra os, derfor har vi begået en lille e-bog om åndrætsværn og alt hvad dertil hører. Det er GRATIS at være med og du modtager al information på email. Ved at tilmelde dig e-bogen får du også en gratis e-mail serie omkring åndedrætsværn.

Nyhed: Alt du skal vide om åndedrætsværn