E-mærket certificeret
Fagkyndig kundeservice
Fremragende anmeldelser
Menu

Guide: Hvordan sparer jeg vand på toilettet?

SPAR VAND PÅ EN NY MÅDE - TÆNK ANDERLEDES

De fleste ”vandspareråd” idag anbefaler at udskifte 1-skylstoiletter med 2-skylstoiletter. Til­syneladende er det nærmest helt overset, at der findes en langt billigere og bedre løsning end at skifte hele toilettet, nemlig at skifte eller opgradere ventilen – Dette vil Globaltools gerne gør en indsats for at ændre!

Konvertér 1-skylstoilet til 2-skyl

Ved at montere en indsats på den eksisterende skylleventil er det muligt at konvertere et 1-skyls­toilet til et 2-skyl og tilpasse skyllevolumen i det lille skyl til kloakforholdene. Ud over at spare vand og penge skåner denne løsning miljøet, idet det eksisterende toilet bevares.

2-skylstoiletter med 2 knapper sparer ikke altid vand

Vand er i dag en knap ressource. Hvorfor skylle så meget rent drikkevand lige ud i kloakken?

Mange opfatter 2-skylstoiletter med 2 knapper som mest vandbesparende. Men de avan­cerede 2-skylsventiler fra fx Ifö, Geberit og Gustavsberg er skrøbelige og har en tendens til at svigte. Knapperne sætter sig fast, ventilen kalker til, eller de skrøbelige dele går i stykker. Resultatet er, at toilettet kommer til at stå og løbe. 2 knapper øger også risikoen for, at brugeren trykker forkert og benytter det store skyl, når der kun er brug for det lille. Ikke nok med dette, så kan det også give højere omkostninger til fagfolk. 

ecoBETA udfordrer den gængse opfattelse af 2-skylstoiletter med 2 knapper som mest vandbesparende - innovation på højt plan

Med kun 1 knap ændrer ecoBETA 2-skyl vores adfærd, idet brugeren skal gøre en ekstra indsats og holde knappen i få sekunder for det store skyl. Det mindsker risikoen for vandspild. ecoBETA venti­lens enkle design minimerer også risikoen for fejlfunktion og lækage. Det enkle design gør det langtidsholdbart og driftsikkert

 

ecoBETA 2-skyl fås i flere udgaver til indsættelse i såvel 1-skyls- som standard 2-skylstoiletter med 2 knapper og sikrer store besparelser på vand- og driftsbudgettet. Det har mange offentlige institu­tioner fået øjnene op for. Vandbesparelserne er typisk op til 30%, fordi netop toiletbesøg udgør hovedparten af vandforbruget. Frederiksberg Rådhus opnåede vandbesparelser på 45%!

 

Dansk design - sparer på vandet og leverer høj kvalitet

Den patenterede løsning er udviklet i Danmark af en tidli­gere indret­ningsarkitekt og flyingeniør, og der er i dag solgt tæt på 1 million toiletindsatser, men hoved­parten i ud­landet. Indsatserne findes i tæt på 20 versioner til­passet forskellige toiletmodeller, og firmaet har blandt andet hjulpet flere vandforsyninger i England, som har store problemer med vandman­gel. Vand­forsyningerne dér har dokumenteret be­sparelser på 47 liter om dagen for en husstand på 2,3 personer, og det er jo ikke så lidt.

Købes let online på www.globaltools.dk

For at gøre det lettere for privatforbrugeren, har Globaltools derfor lagt energi og ressourcer i at få produkterne ind på hjemmesiden, så man kan bestille hurtigt og let – til netop dét toilet man allerede har derhjemme.

 

Ved større forespørgsler til erhverv og offentlige kunder er Globaltools ligeledes behjælpelig med at få en aftale omkring rådgivning og montering sat i stand.

Se udvalget her

Relaterede artikler

Guide: Sådan sparer du på vandet fra dit toilet
Mange mennesker har i dag et toiletsystem med to knapper, ikke ret mange mennesk..
Guide: 6 tips til hvordan du sparer på vandet i hverdagen
Der er mange gode grunde til, at spare på vandet. Miljøet vær..
Guide: Sådan vælger du den rette faldsikrings løsning
Arbejde i stor højde medfører ofte risici, og i dag er hver tredje..
Guide: Sådan renser du dit fyr
Med foråret følger der mange ting, vejret begynder så sm&arin..

Skriv en kommentar

Navn:

Indtast kontrolkoden:



Kommentar:
Bemærk: HTML bliver ikke oversat!

Søg i artikler

Emner

Populære artikler

Tommer til cm | Sådan omregner du tommer, cm og fod
28/3 2018
Tommen har været brugt som en måleenhed i Storbritannien, i hvert fa..
Læs mere
Guide: Alt hvad du skal vide omkring skruer til terrassebrædder
23/4 2018
Globaltools sælger terrasseskruer til enhver opgave. Vi har standard terra..
Læs mere
Guide | Sådan bruges fræsejern til overfræser
25/7 2018
I princippet findes der kun to typer af fræserjern. Selv om du indkø..
Læs mere
Nyhed: Varmelampen uden lys fra Solamagic AIR+
25/7 2018
Solamagic AIR+ er er den nyudviklede varmeløsning. Solamagic har med Wave..
Læs mere