Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

Løvsuger eller løvblæser?

Hvilken skal man vælge? Det kommer helt an på hvad ens behov er om man bare vil blæse sit løv væk eller om man vil have det suget op så det er fjernet helt fra haven. Løvsugeren og løvblæseren har mange forskellige navne, hvor af de mest brugte er, havestøvsuger og bladstøvsuger. Selvom det ikke har noget med støv at gøre, som maskinerne suger eller blæser væk. Den rigtige betegnelserne for maskinerne er løvsuger og løvblæser. Maskinerne kan bestå af én eller begge funktioner - men ellers er det to forskellige maskiner

Guide: Skal jeg vælge en løvsuger eller løvblæser?

Den første skrue som skåner dine skulder

Med den nye ESSDRIVE har ESSVE genopfundet træskruen. Med mere end 4.000 skruer fra 54 konkurrenter er testet i over 1.6 millioner målinger og hundredevis af håndværkere er blevet interviewet. Resultatet er en helt ny skrue, der kræver minimalt tryk for at tage fat - så det næsten føles som om ESSDRIVE skruer sig ind i træet af sig selv. ESSDRIVE er udviklet i tæt samarbejde med fagfolk og med deres krav i fokus og er resultatet af fire års forsknings- og udviklingsarbejde, som blev påbegyndt i 2014, af nogle af Sveriges førende teknikere og udviklere fra Chalmers Tekniska Högskola. De har desuden også trukket på teknisk ekspertise fra hele seks lande.

Essve har skabt og konstrueret to patenterede innovationer, som er grundlaget for den nye unikke type træskrue, som er revolutionerende skånsom for din krop. En helt ny spids, der kræver minimalt tryk og et helt nyt hoved, der sørger for en flot finish. Belastningstrykket er 67% lavere end markedsgennemsnittet!

Nyhed: Alt om verdens bedste træskrue ESSDRIVE

Køb terrasseskruer hos Globaltools.dk

Globaltools sælger terrasseskruer til enhver opgave. Vi har standard terrasse skruer, rustfri terrasseskruer A4, samt terrasseskruer til skjult montering. Alle slag skruer, så du kan få en flot og langtidsholdbar træterrasse. 

Vi har derfor også samlet nogle fif omkring hvor mange skruer man skal anvende pr m2 når man laver træterrasser, hvad forskellen på A2, A4 rustfrie skruer er og hvor man billigst kan købe terrasseskruer på tilbud - nemlig her hos Globaltools.dk.

Guide: Alt hvad du skal vide omkring skruer til terrassebrædder

Foråret i Danmark byder på meget blandet vejr. Solen kan skinne varmt i marts og senere varsler meteorologerne pludselig sne. Så hvornår er det egentlig tid til at skifte fra vinterdæk til sommerdæk?

Som udgangspunkt er april et godt tidspunkt at gå fra vinterdæk til sommerdæk. Risikoen for sne- eller isglatteveje falder og vejene bliver igen egnede til sommerdæk. Jo længere vi kommer ind i april, jo sikrere er det at skifte.

Vi har lavet en liste over værktøjet du skal bruge og en lille guide til hvordan du skifter fra vinterdæk til sommerdæk korrekt. 

Guide: Sådan skifter du selv vinterdæk til sommerdæk

Foråret kalder og det gør din terrasse også. De mange dejlige måneder du kan tilbringe på terrassen venter lige om hjørnet, er din terrasse klar til brug? Ellers kan du følge trin-for-trin guiden og bliver helt klar til terrassevejr.  

Guide: Sådan gør du din terrasse forårs klar.

Havemaskiner du ikke kan overleve sommeren uden!

Den danske sommer er her – Det betyder nødvendigvis ikke sol og varme, men dog er temperaturen ændret sig i positiv retning, så planterne i haven vokser i en fart, som kun et stort og lækkert stykke værktøj kan være med til at holde det hele trimmet!

Arbejdet i haven kræver naturligvis nogle maskiner – hvad ellers? Man må ikke gå ned på udstyret, og da slet ikke når vi nu har argumenterne for at få udvidet maskinparken.

Græsset skal slås, kanterne skal klippes, hækken skal trimmes og når alt dette er gjort skal haveaffaldet kværnes.

Guide:  Alt om havemaskiner til din have

Globaltools forhandler hele sortimentet af Pramac generator online

Globaltools sælger den velkendte grønne Pramac generatorer. De stærke strømgeneratorer fra den italienske fabrik sætter en høj standard, så du er sikker på at få strøm når du står og mangler. Modellerne er mange, og man kan få en generator til stort set ethvert behov. De mest solgte modeller (og der er mange) lagerføres i Danmark, men hele sortimentet forhandels. Intet er for småt og intet er for stort, så hvis der er specielle forespørgsler og ønsker, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Nyhed: Alt hvad du skal vide om en Pramac generator

Noget som de fleste mountainbike ryttere kan skrive under på, er at man ikke skal gå ned på udstyret... Det gælder selvfølgelig alt cykel grejet, men selvfølgelig også værktøj og udstyr der skal få skidtet til at fungere. Vi har derfor samlet noget værktøj, som er uundværlig, hvis du vil være godt kørende.

Guide: 5 ting du skal bruge når du kører på Mountain-bike

Nu er erfaringerne fra campingferien gjort. Vi kan nu præsentere de sure og bitre erfaringer over manglende værktøj - eller omvendt glæden ved faktisk at have udstyret i orden.... Vi har her oplistet 5 produkter, som vi mener, er ganske uundværlige på en campingferie - er du enig?? Eller har vi glemt noget?

Guide: 5 ting du skal bruge når du skal på campingferie

Hvad skal du kigge efter, når du skal købe kompressor?

Her er guiden, for hvad der er vigtig - det er nemlig ikke hvad du nødvendigvis tror...

Det vigtigste er den effektive luftmængde. Egentlig er det vigtigste ikke kompressoren, men hvad luften fra kompressoren skal bruges til. Er det luftværktøj eller maskiner, står der tit angivet en anvendt luftmængde. Du skal da være sikker på, at kompressoren konstant kan afgive luftmængden, for at få det optimale ud af udstyret. Hvis udstyret bruger 300 liter i minuttet, skal du være sikker på at den effektive afgivet luftmængde overstiger dette.

Guide: Det skal du være opmærksom på når du vælger kompressor