Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

Løvsuger eller løvblæser?

Hvilken skal man vælge? Det kommer helt an på hvad ens behov er om man bare vil blæse sit løv væk eller om man vil have det suget op så det er fjernet helt fra haven.

Guide: Skal jeg vælge en løvsuger eller løvblæser?

Den første skrue som skåner dine skuldre

Med den nye ESSDRIVE har ESSVE genopfundet træskruen. Med mere end 4.000 skruer fra 54 konkurrenter er testet i over 1.6 millioner målinger og hundredevis af håndværkere er blevet interviewet. Resultatet er en helt ny skrue, der kræver minimalt tryk for at tage fat - så det næsten føles som om ESSDRIVE skruer sig ind i træet af sig selv.

Nyhed: Alt om verdens bedste træskrue ESSDRIVE

Globaltools sælger terrasseskruer til enhver opgave. Vi har standard terrasseskruer, rustfri terrasseskruer A4, samt terrasseskruer til skjult montering. Alle slag skruer, så du kan få en flot og langtidsholdbar træterrasse. 

Guide: Alt hvad du skal vide omkring skruer til terrassebrædder

Foråret i Danmark byder på meget blandet vejr. Solen kan skinne varmt i marts og senere varsler meteorologerne pludselig sne. Så hvornår er det egentlig tid til at skifte fra vinterdæk til sommerdæk? Vi har lavet en liste over værktøjet du skal bruge og en lille guide til hvordan du skifter fra vinterdæk til sommerdæk korrekt. 

Guide: Sådan skifter du selv vinterdæk til sommerdæk

Foråret kalder og det gør din terrasse også. De mange dejlige måneder du kan tilbringe på terrassen venter lige om hjørnet, er din terrasse klar til brug? Ellers kan du følge trin-for-trin guiden og blive helt klar til terrassevejr.  

Guide: Sådan gør du din terrasse forårsklar.

Den danske sommer er her – Det betyder nødvendigvis ikke sol og varme, men dog er temperaturen ændret sig i positiv retning, så planterne i haven vokser i en fart, som kun et stort og lækkert stykke værktøj kan være med til at holde det hele trimmet!

Guide:  Alt om havemaskiner til din have

Globaltools sælger den velkendte grønne Pramac generatorer. De stærke strømgeneratorer fra den italienske fabrik sætter en høj standard, så du er sikker på at få strøm når du står og mangler. Modellerne er mange, og man kan få en generator til stort set ethvert behov.

Nyhed: Alt hvad du skal vide om en Pramac generator

Noget som de fleste mountainbike ryttere kan skrive under på, er at man ikke skal gå ned på udstyret... Det gælder selvfølgelig alt cykel grejet, men selvfølgelig også værktøj og udstyr der skal få skidtet til at fungere. Vi har derfor samlet noget værktøj, som er uundværlig, hvis du vil være godt kørende.

Guide: 5 ting du skal bruge når du kører på Mountain-bike

Nu er erfaringerne fra campingferien gjort. Vi kan nu præsentere de sure og bitre erfaringer over manglende værktøj - eller omvendt glæden ved faktisk at have udstyret i orden.... Vi har her listet 5 produkter, som vi mener, er ganske uundværlige på en campingferie.

Guide: 5 ting du skal bruge når du skal på campingferie

Her er guiden, for hvad der er vigtig, når du skal købe kompressor - det er nemlig ikke hvad du nødvendigvis tror...

Guide: Det skal du være opmærksom på når du vælger kompressor