Der findes kun en rigtig slags rose og det er baconrosen. Her får du trin for trin hvordan du laver den mest lækre buket roser som din kone aldrig vil glemme.
Trin 1 - Alt hvad du skal bruge er
- Bacon
- kunstige roser
- en vase
- en mini muffin form
- en bredderpande
- Boremaskine med bits (gerne 1/8 bits)
Trin 2 - forbered mini muffin formen
Bore huller i bunden af mini muffin formen, så fedet fra baconen kan rende ud. Placer formen oven på bredderpanden.
Trin 3 - forbered rosehovederne
Forvarm ovnen til 190 grader.
Åben bacon pakken, start med at rulle den bredde ende af baconen med fedtkanten nedad stramt så det ligner en rose, en af gangen.
Placer alle bacon rosehovederne i muffin formen mens du trykker dem forsigtig ned, så de bliver siddende. Bunden vil folde sig lidt ud. Stil formen i ovnen og steg baconen i 20 - 30 minutter, hold øje med dem da det er forskelligt fra ovn til ovn - du vil være nødsaget til at løft muffin formen et par gange, så fedet kan rende ud.
Trin 4 - forbered de kunstige roser
Mens baconhovederne steger, forberedes de kunstige roser. Brug nogen med en tyk stilk, da de holder bedst. Pil alle rosehovederne af stilkene. Pil den grønne bagside fra rosen af og adskilles derefter i enkelte dele. Kassér kronbladene og det centrale røde stykke. Monter de resterende grønne dele igen.
Sæt det grønne stykke tilbage på stilken, men tving det ned, så ca. 1 "af stammen rager ud.
Tape stængerne sammen for neden så du får en flotter præsentation, det er valgfrit.
Trin 5 - Samle rosehovederne
Når baconhovederne er færdige, tages de ud af ovnen og lægges på køkkenrul eller et viskestykke for at afkøle.
Du vil nu have en række rosehoveder at vælge imellem. Vælg dine favoritter og skub dem på de fremspringende stængler. Arranger roserne efter din smag og præsenter derefter den aromatiske buket til din kone.
Skriv en kommentar
Navn:Indtast kontrolkoden:
Kommentar:
Bemærk: HTML bliver ikke oversat!