Artikel søgning

 

Nyhed: Sådan får du den bedste arbejdsbelysning

Mareld Pro Lighting – The Lighting Tool!

Vi introducere Mareld Pro Lighting - den nyeste udvikling indenfor arbejdsbelysning - der har taget fat i belysningsproblematikken, så du kan udføre et bedre stykke arbejde. Her finder du en oversigt over de forskellige belysningsløsninger, så du kan finde den rette belysning til dine arbejdsopgaver.

 

Tiden med filtrede ledninger, dårlige batteritider og udstyr der ikke kan tåle noget, er slut!

De fleste der benytter en eller anden form for arbejdsbelysning, ved at belysningen er vigtig - men måske ikke hvor vigtig. Vidste du at lyset påvirker, ikke bare hvordan du trives, men også hvor frisk og produktiv du er i løbet af arbejdsdagen. 

 

Vidste du at …

  1. Forkert belysning kan være sundhedsskadeligt. Træthed er en almindelig følgevirkning, og i Sverige oplever over 60% at de rammes af dette, når de er på arbejde. Dårlig søvn, hovedpine og spændinger i ryg og nakke er også almindelige følgevirkninger, men også nedsat immunforsvar og trivsel.
  2. Forkert belysning hæmmer dig i dit arbejde. Det sænker ydeevnen, gør dig mindre effektiv og en almindelig årsag bag fejl og ulykker.
  3. Økonomien kan lide under forkert belysning. Forældet belysning indebære store el-udgifter for virksomheden, men forkert belysning kan også generere kostbart sygefravær.  

 

Det rigtige lys til det rigtige arbejde.

Mareld har opdelt deres belysning i 3 forskellige kategorier alt efter hvilken arbejdsopgave lyset skal kunne klare.

POWER - EKSTRA KRAFTIGT LYS

  • Arbejdslyset til dig der er ude efter rigtig kraftigt lys rettet mod det sted hvor du arbejder, eller for at skabe et lysere arbejdsmiljø, så du holder dig kvikkere. Med smarte løsninger og færre ledninger, er det en smal sag at flytte belysningen derhen hvor du har brug for den.

Ved mange arbejdsopgaver er styrke alpha og omega for at opgaven skal kunne udføres bedst muligt. Lyset er i mangt og meget en forudsætning for at man kan være sikker på at alt bliver rigtigt, men det er også et spørgsmål om sikkerhed. Rundt omkring på arbejdspladserne er der mange der oplever deres arbejdsmiljø som mørkt. Risikoen for ulykker bliver større; dels fordi du ikke kan se ordentligt, og dels fordi mørke i længden gør dig træt og ufokuseret. Men arbejdslamper hvor styrken er i fokus, får du et bedre oplyst arbejdsareal, samtidig med at belysningen også kan rettes mod vægge og loft og give dig en generelt set lysere og mere velfungerende arbejdsplads.

Denne løsning er velegnet tømrere, overvågningspersonale og malere.

PRECISION - PRÆCIST OG TÆT PÅ – RETNINGSBESTEMT LYS

  • Når akkuratesse og præcision er i fokus, bliver dette segment din bedste ven. Her finder du fleksible løsninger til afgrænset områder - når lyset kan gøre forskellen for en sikkert og korrekt udført arbejdsopgave.

Det kan være nødvendigt at præcisionsarbejde skal udføres af flere forskellige faggrupper i vidt forskellige miljøer. Forudsætningerne for at kunne placer større lysløsninger i tilknytning til arbejdsområdet er ofte begrænsende, og for det meste drejer det sig om et lille afgrænset areal der skal belyses. Ved hjælp af smarte og fleksible løsninger og funktioner som gode batteritider er du godt forberedt til alle de situationer der kan tænkes at dukke op.

Denne løsning er velegnet elektrikere, VVS’ere, mekanikere og skorstensfejere.

PERFORMANCE - EKSTRA MODSTANDSDYGTIGHED OVERFOR SNAVS, VÆDE OG SLID.

  • Når holdbarheden og slidstærkt udstyr er i fokus. Arbejdsbelysning til ekstreme situationer – lige fra store højder til udendørs arbejde i dårligt vejr.

Når kravbilledet er ekstremt, har du brug for en belysning du kan stole på.

Denne løsning er velegnet bygnings- og industriarbejdere.

Produkter relateret til denne artikel
Genopladelig pandelampe Mareld Halo 540 re

Genopladelig pandelampe Mareld Halo 540 re

373,75 DKK 248,75 DKK Pris ex. moms 199,00 DKK

Starburst 16000 Mareld arbejdslampe

Starburst 16000 Mareld arbejdslampe

2.437,50 DKK 2.122,50 DKK Pris ex. moms 1.698,00 DKK

Canopus 4000 RE Mareld arbejdslampe

Canopus 4000 RE Mareld arbejdslampe

1.243,75 DKK 795,00 DKK Pris ex. moms 636,00 DKK

Vapor 9000 Arbejdslampe Mareld

Vapor 9000 Arbejdslampe Mareld

1.531,25 DKK 1.095,00 DKK Pris ex. moms 876,00 DKK

Stavlygte Flare 300 re Mareld

Stavlygte Flare 300 re Mareld

504,31 DKK 347,50 DKK Pris ex. moms 278,00 DKK

Piko 250 Mareld pandelampe

Piko 250 Mareld pandelampe

379,06 DKK 248,75 DKK Pris ex. moms 199,00 DKK

Genopladelig arbejdslampe Flash 1000 RE Mareld

Genopladelig arbejdslampe Flash 1000 RE Mareld

495,63 DKK 347,50 DKK Pris ex. moms 278,00 DKK

Nimbus 1000 re Mareld genopladelig lommelygte

Nimbus 1000 re Mareld genopladelig lommelygte

699,13 DKK 448,75 DKK Pris ex. moms 359,00 DKK

Relaterede artikler