E-mærket certificeret
Fagkyndig kundeservice
Fremragende anmeldelser
Menu

Få den bedst sikkerhedssko fra AIRTOX!

Få den bedst sikkerhedssko fra AIRTOX!

AIRTOX Industries A/S er et revolutionerende skobrand fra Danmark.

De fremstiller sikkerhedssko med exceptionel kvalitet og komfort, som samtidig er stilfulde og fashionable. De går hverken på kompromis med kvalitet eller udseende. På nuværende tidspunkt sælges AIRTOX’ produkter udelukkende i udvalgte europæiske butikker. Deres mål er at udvide deres globale fodaftryk og gøre deres produkter tilgængelige i endnu flere lande i den nærmeste fremtid.

I øjeblikket fokuserer de på at udvikle og fremstille sikkerhedssko og sælge deres produkter over hele verdenen. For at sikre den løbende støtte fra lokale virksomheder, arbejder de hos AIRTOX sammen med små og familiedrevne virksomheder, et samarbejde som vi er meget taknemmelige for.  

AIRTOX’ hovedkvarter ligger i Danmark. Herfra udføres alt design, udvikling og forskning. de har dedikeret en stor mængde tid og ressourcer til at undersøge teknologier, og teste materialer, komponenter og nye systemer.

Deres udviklings- og forskningsafdeling har over 20 års erfaring i sikkerhedssko og har ansvaret for hele udviklingsprocessen: fra første designforslag til det endelige produkt.

De tester deres produkter i de mest ekstreme miljøer og kan derved garantere pålideligheden og holdbarheden af ​​alle deres produkter.

I øjeblikket er AIRTOX-skoene udstyret med fem unikke teknologier: Aqua-Cell®WHITELAYER®UTURN®Cool&Me® og POWERBREEZE®.  Disse teknologier er udviklet af deres troværdige og professionelle partner, European Tech Group.

Hos AIRTOX er de proaktive i udviklingen og undersøgelsen af nye trends indenfor sikkerhedssko. De tilstræber sig på at forblive innovative og branchens førende. Nye teknologier, der endnu ikke er implementeret i AIRTOX produkter, testes, og fordelene ved egenskaberne diskuteres for at sikre, at AIRTOX-sikkerhedssko er de mest avancerede på markedet.

AIRTOX’ vision er at blive det mest unikke og innovative mærke inden for industriel sikkerhed. For at opnå denne vision er de i øjeblikket på en mission om at udnytte viden og inspiration fra globale kulturer.

 

"Vi gør det ved at samarbejde med mennesker og virksomheder over hele verden og opbygge et multinationalt miljø på vores arbejdsplads. Dette hjælper os med at udvikle vores ideer og opbygge fremragende og gennemtænkte produkter. Under vores arbejde fokuserer vi på socialt ansvar og gode arbejdsvilkår, for at sikre at hver enkelt kollegas motivation og engagement er uovertruffen. Vi tager hensyn til beskyttelsen af ​​vores miljø og sørger for, at både os selv og alle vores leverandører er forpligtet til at følge internationale og lokale miljølove."

 

Historien om AIRTOX logoet

AIRTOX fuglene kom til jorden fra en fjern planet uden for solsystemet. De er nogle meget kloge, mekaniske væsener med en avanceret intelligens.

For nylig kom de til jorden og af en eller anden grund er de i gigantiske fabrikker begyndt at lave sko med særlige egenskaber, som aldrig tidligere er blevet brugt indenfor sikkerhedssko. Og de har valgt at dele disse revolutionerende produkter med mennesket. 

Den største og mest koncentrerede rede af AIRTOX-fugle findes i Københavns Lufthavn. Herfra rejser AIRTOX-fuglene store afstande, hovedsagelig i flokke, for at sprede deres befolkning over hele verden. 

Vi ved ikke meget om dem, men det vi ved er, at AIRTOX-fuglene er uforudsigelige, udvikler sig hurtigt og ved mere om teknologien end nogen anden på denne planet. Denne dedikation og viden, er de klar til at dele med os mennesker, og gøre vores liv mere behageligt, stilfuldt og sikkert.

 

"Formålet med historien er at skabe en illusion af denne fugl, der har overtaget kontrollen med AIRTOX’ udviklingsafdeling med det formål at bringe de nyeste teknologier til jorden. Fuglene har gjort os i stand til at skabe de mest sofistikerede og komfortable sko fyldt med alle de mest fantastiske og næsten urealistiske teknologier – bragt af fuglene fra den intergalaktiske hemisfære."

Relaterede artikler

Guide: Hvilke sikkerhedssko skal jeg vælge?
Det er som bekendt arbejdsgivernes ansvar, at medarbejderne bliver forsynet med ..
Nyhed: Ny leverandør af handsker og sikkerhedssko.
 Globaltools.dk har indgået et samarbejde med virksomheden Ejendals, ..
 Nyhed: Sikkerhedssko fra Jalas nu hos Globaltools.dk
Jalas produkter holder højeste kvalitet med et funktionelt design, som be..

Skriv en kommentar

Navn:

Indtast kontrolkoden:



Kommentar:
Bemærk: HTML bliver ikke oversat!

Søg i artikler

Emner

Populære artikler

Tommer til cm | Sådan omregner du tommer, cm og fod
28/3 2018
Tommen har været brugt som en måleenhed i Storbritannien, i hvert fa..
Læs mere
Guide: Alt hvad du skal vide omkring skruer til terrassebrædder
23/4 2018
Globaltools sælger terrasseskruer til enhver opgave. Vi har standard terra..
Læs mere
Guide | Sådan bruges fræsejern til overfræser
25/7 2018
I princippet findes der kun to typer af fræserjern. Selv om du indkø..
Læs mere
Nyhed: Varmelampen uden lys fra Solamagic AIR+
25/7 2018
Solamagic AIR+ er er den nyudviklede varmeløsning. Solamagic har med Wave..
Læs mere