Artikel søgning

 

Nyheder

Her finder du vores blog om værktøj og sikkerhedsudstyr. Vi vil forsøge at komme med inspirerende indlæg, oplæg til debat eller opsummering omkring love og regler eller ganske enkelt bare en genopfriskning af almen viden. Nogle gange er det rart bare at blive bekræftet i at det man går og forestiller sig faktisk også er korrekt. 

Køb dine Holzmann maskiner hos Globaltools.dk

Globaltools.dk har i efterhånden mange år repræsenteret Holzmann i Danmark. Vi forhandler hele sortimentet fra det østrigske firma. Størstedelen af produkterne er endda tilgængelig til online bestilling direkte fra hjemmesiden. 

Du kan se alle Holzmann produkter her

Holzmann er et østrigsk handelsfirma. Holz betyder træ på tysk. Navnet er selvfølgelig dermed også en hentydning til opstarten af virksomheden, hvor man har haft fokus på træbearbejdningsmaskiner. Sidenhen er produktudvalget hos Holzmann udvidet betragteligt til i dag også at dække et bredt sortiment af metalbearbejdningsmaskiner og plademaskiner samt svejsere, lager/logistik og mindre simple maskiner. Et bredt dækkende sortiment af produkter, som alle er målrettet personen der har et værksted eller på anden vis er hårdt arbejdende med sine hænder.

Globalt..!
Globaltools er autoriseret forhandler af Holzmann i Danmark
ESSBOX System fra ESSVE

Der er lavet undersøgelser som viser at 95% af håndværkere som jævnligt bruger skruer, har haft problemer med hvordan papskrueæsker så hurtigt bliver slidt. Det bliver også hurtigt en udfordring at stable dem hvis de har været udsat for fugt. En anden udfordring som disse håndværkere kan være forhindret af er mangel på overblik over skruer og rawplugs. ESSBOX System gør det nemt at skabe overblik over alle de små dele, med mulighed for helt op til 15 små bokse til opbevaring. Boksene er lavet af gennemsigtigt plast, eller mere korrekt, Polypropylen som er en syntetisk fiber.

Klik her for at gå videre til ESSVE produktkategorien.

ESSBOX systemet bruger en smart LEGO-agtig teknologi som sparer dig for oprydning efter transport af systemet. De indvendige opbevaringskasser er dermed låst fast når låget er lukket. Denne teknologi gør også at det er ..!

ESSBOX - Smart opbevaring af skruer

 

En ting som er ret vigtigt for kvaliteten af en handske som skal bruges til vinteren, er at den skal være lavet i 3 lag. På ydersiden et vandtæt lag, i midten et isolerende lag der beskytter mod vind og kulde og på indersiden skal der være et inder lag som kan fjerne fugten fra hænderne. Hvis det skal være helt ideel, bør det inderste lag kunne tages ud så det nemmere kan tørres.

Handskematerialer

Til vinterhandsker er syntetiske materialer generelt værdsat over naturmaterialer som f.eks leder/skind som absorberer fugt over længere tid og derfor ikke bliver ved med at holde fingrene varme. Polyamid(Nylon) er meget anbefalet til vinterhandsker.

Handskestørrelse

Det er selvfølgelig vigtigt for bedst komfort og greb, at man har fundet sig en handske som passer ens hænder godt. Hvis handsken er for stor kan løse flapper sidde fast i maskineri, og de lukker nok ..!

Vinterhandsker
Havemaskiner du ikke kan overleve sommeren uden!

Den danske sommer er her – Det betyder nødvendigvis ikke sol og varme, men dog er temperaturen ændret sig i positiv retning, så planterne i haven vokser i en fart, som kun et stort og lækkert stykke værktøj kan være med til at holde det hele trimmet!

Arbejdet i haven kræver naturligvis nogle maskiner – hvad ellers? Man må ikke gå ned på udstyret, og da slet ikke når vi nu har argumenterne for at få udvidet maskinparken.

Græsset skal slås, kanterne skal klippes, hækken skal trimmes og når alt dette er gjort skal haveaffaldet kværnes.

Når du er færdig i haven, kræver ungerne at du bygger dem et legehus. En rigtig mand bruger naturligvis ikke en gammeldags fukssvans – derfor skal du have fat i en Kap- og geringssav, en afretter/tykkelseshøvl og måske en slibemaskine.

Alt dette og meget mere er udstyr, som d..!

Havemaskiner som er nødvendige i din have
Hvem er MiniMax og SMC group?

MiniMax / SMC group maskiner, der er europæisk produceret træbearbejdningsmaskiner, sælges normalt direkte til kunder, som vægter høj kvalitet. Man har hos MiniMax konkluderet at kvalitetsbevidste kunder findes alle steder. Derfor udvider MiniMax nu salget – og målrettet skytset mod internettet. Der fastholdes fokus på at sammensætte en individuel maskine – men informationerne og salgs-processen ligger online.

Globaltools.dk er foretrukket online forhandler af MiniMax.

MiniMax har derfor valgt Globaltools.dk som online partner, da konceptet hos Globaltools matcher fint op med de værdier som kendetegner MiniMax og SMC group. Sortimentet består af de mest solgte modeller – hvor af mange af dem lagerføres i Herning til omgående afsendelse. Ellers er én af styrkerne for MiniMax at man har fabrikken i Europa, så man kan få opstartet produktionen af e..!

MiniMax træbearbejningsmaskiner – går nu online

Artikel menu

Du kan også se:

Nyheder

Globaltools TV - videoer

Globaltools på de sociale medier

Leksikon og ord-forklaringer

Tilbudsaviser