Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

Nyheder

Her finder du vores blog om værktøj og sikkerhedsudstyr. Vi vil forsøge at komme med inspirerende indlæg, oplæg til debat eller opsummering omkring love og regler eller ganske enkelt bare en genopfriskning af almen viden. Nogle gange er det rart bare at blive bekræftet i at det man går og forestiller sig faktisk også er korrekt. 

Jalas bliver produceret af det svenske firma Ejendals, hvis koncern er placeret i Leksand. Det var først i 1970'erne at Jalas sikkerhedssko og -støvler blev inkluderet i Ejendals’ produktsortiment. Kort efter blev der indledt et samarbejde med den finske virksomhed Urho Viljanmaa OY, der fremstiller Jalas®-sikkerhedssko. Ejendals købte virksomheden i 2008.

Jalas produkter holder højeste kvalitet med et funktionelt design, som beskytter fødderne. Udviklingen indenfor komfort, ergonomi og egenskaber, som forbedrer holdningen, giver også bedre arbejdsevne og forhindrer skader på andre dele af kroppen.

Gennem en løbende produktudvikling, en stor viden om materialer og avancerede forskningssamarbejder ligger deres produkter på forkanten indenfor innovative sikkerhedssko, og de bliver løbende udviklet, efterhånden som ny viden bliver kendt. De er de mest teknisk avancerede s..!

Sikkerhedssko fra Jalas nu hos Globaltools.dk

Tegera er nu blevet en del af Globaltools.dk's sortiment - med et kæmpe udvalg af arbejdshandsker, engangshandsker, montagehandsker, kemikaliehandsker, skærerhandsker og svejse- varmehandsker. 

Tegera handskerne bliver produceret af den svenske virksomhed Ejendals, siden 1949. Tegera beskyttelseshandske med deres funktionelle egenskaber og ergonomiske design hjælper Tegera - handske bruger med at lægge flere krafter i arbejdet og klare flere arbejdssituationer. Pålideligheden bygger på en uovertruffen beskyttelse mod snit og mekaniske skader samt mod kemikalier og ekstreme temperaturer. Tegera sortimentet er bredt, fra fine præsicionshandsker med høj åndbarthed til velsolerede kemikalieresistente handsker til ekstra krævende miljøer. 

 

 Ejendals producere også det kendte mærke Jalas indefor for sikkerhedssko, du kan læse mere om Jalas sikkerhedssko her eller o..!

Tegera handsker svensk kvalitet

 Globaltools.dk har indgået et samarbejde med virksomheden Ejendals, som producere mærkerne Tegera og Jalas. 

 

Ejendals blev grundlagt i 1949, af Valfrid Ejendal i Leksand, Sverige. Familienavnet stammer fra den nærliggende sø Ejen. Deres forretningside var at "handle med beklædningsvarer." Allerede fra begyndelsen havde de arbejdshandsker i sortimentet, og deres første kunderne kom for en stor dels vedkommende fra fabrikkerne i området.


I takt med at efterspørgslen steg, begyndte Ejendals at se sig om efter nye leverandører, som kunne opfylde kravene til kvalitet og effektivitet. Det medførte, at en del af produktionen blev kanaliseret gennem kinesiske producenter. Denne produktionside er gennem årene blevet udvidet og uddybet, mens forsknings-, udviklings- og testfaciliteter forbliver i Sverige.

I 1970'erne blev sikkerhedssko og -støvler Jalas ..!

Ejendals ny leverandør af handsker og sikkerhedssko.

Der findes kun en rigtig slags rose og det er baconrosen. Her får du trin for trin hvordan du laver den mest lækre buket roser som din kone aldrig vil glemme.

Trin 1 - Alt hvad du skal bruge er

Bacon kunstige roser en vase en mini muffin form en bredderpande Boremaskine med bits (gerne 1/8 bits)

 Trin 2 - forbered mini muffin formen 

Bore huller i bunden af mini muffin formen, så fedet fra baconen kan rende ud. Placer formen oven på bredderpanden.

Trin 3 - forbered rosehovederne

Forvarm ovnen til 190 grader. 

Åben bacon pakken, start med at rulle den bredde ende af baconen med fedtkanten nedad stramt så det ligner en rose, en af gangen.

Placer alle bacon rosehovederne i muffi..!

Sådan laver du en bacon rose til konen på valentins dag!

Globaltools.dk er en hastig voksende online webshop, men har også show rooms, hvor kunderne kan komme og se maskinerne inden de tager deres beslutning. Her får de muligheden for at komme helt tæt på, mærke og stille spørgsmål til maskinerne og tilbehøret. I den anledning er det gået op for Globaltools.dk at det er blevet tid til at opgradere show roomsene, i første omgang bliver det metal show roomet der bliver lavet mere værkstedsartig. Show roomet har været lidt forsømt den sidst stykke tid og blev fuldt med lager varer. Så Globaltools.dk's praktikant har været i gang med den helt store oprydning af deres opbevarings lokale.

Du kan se flere billeder af oprydningen på vores Facebook side, hvor der løbende bliver lagt billeder og videoer op.  

 

 

    

..!
Nyt showroom på vej

Artikel menu

Du kan også se:

Nyheder

Globaltools TV - videoer

Globaltools på de sociale medier

Leksikon og ord-forklaringer

Tilbudsaviser