Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

Artikler om værktøj

Her finder du vores blog om værktøj og sikkerhedsudstyr. Vi vil forsøge at komme med inspirerende indlæg, oplæg til debat eller opsummering omkring love og regler eller ganske enkelt bare en genopfriskning af almen viden. Nogle gange er det rart bare at blive bekræftet i at det man går og forestiller sig faktisk også er korrekt. 

Det nye produktkatalog fra Teng Tools 2019 er ude nu. Læs mere om det i denne artikel nu.

Teng Tools Produktkatalog 2019 ude nu!

Bliv klogere på, hvilke søm og hvor mange søm, som du bør anvende når du gør-det-selv. Denne artikel vil både spare dig tid og penge så læs mere her!

Guide: Vælg de korrekte- og det rette antal søm, når du gør-det-selv

Solamagic har netop lanceret helt nye og opgraderet produkter i PREMIUM+, ECO+ PRO og AIR+ serierne. Læs her hvilke forbedringer disse high-end varmelamper har fået.

Solamagic PREMIUM+, ECO+PRO og AIR+ Opgraderet 2019

Specifikationer, forkortelser og det rette moment kan ofte være forvirrende, når du skal vælge bolte og møtrikker. I denne artikel redegør vi for de vigtigste overfladebehandlinger og begreber, som hører til valget af bolte, møtrikker, skruer og skiver. 

Guide: Alt hvad du skal vide, når du køber bolte og møtrikker

Det er ikke altid en nem ting at finde ud af, hvilke maskiner du har brug for til værkstedet - selvom det blot er til et hjørne i garagen eller større end det. Derfor har vi lavet nogle pakkeløsninger, der gør det nemmere for dig. Vi har samlet 4 pakker af nogle af vores populære maskiner.

Pakkeløsninger på maskiner til værkstedet