Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

Nyheder

Her finder du vores blog om værktøj og sikkerhedsudstyr. Vi vil forsøge at komme med inspirerende indlæg, oplæg til debat eller opsummering omkring love og regler eller ganske enkelt bare en genopfriskning af almen viden. Nogle gange er det rart bare at blive bekræftet i at det man går og forestiller sig faktisk også er korrekt. 


AIRTOX Industries A/S 
er et revolutionerende skobrand fra Danmark.

De fremstiller sikkerhedssko med exceptionel kvalitet og komfort, som samtidig er stilfulde og fashionable. De går hverken på kompromis med kvalitet eller udseende. På nuværende tidspunkt sælges AIRTOX’ produkter udelukkende i udvalgte europæiske butikker. Deres mål er at udvide deres globale fodaftryk og gøre deres produkter tilgængelige i endnu flere lande i den nærmeste fremtid.

I øjeblikket fokuserer de på at udvikle og fremstille sikkerhedssko og sælge deres produkter over hele verdenen. For at sikre den løbende støtte fra lokale virksomheder, arbejder de hos AIRTOX sammen med små og familiedrevne virksomheder, et samarbejde som vi er meget taknemmelige for.  

AIRTOX’ hovedkvarter ligger i Danmark. Herfra udføres alt design, udviklin..!

Airtox sikkederhedssko - historien bag mærket.
Køb terrasseskruer hos Globaltools.dk

Globaltools sælger terrasseskruer til enhver opgave. Vi har standard terrasse skruer, rustfri terrasseskruer A4, samt terrasseskruer til skjult montering. Alle slag skruer, så du kan få en flot og langtidsholdbar træterrasse. 

Vi har derfor også samlet nogle fif omkring hvor mange skruer man skal anvende pr m2 når man laver træterrasser, hvad forskellen på A2, A4 rustfrie skruer er og hvor man billigst kan købe terrasseskruer på tilbud - nemlig her hos Globaltools.dk.

Terrasseskruer rustfri

Der fndes flere forskellige kvaliteter af terrasseskruer. En del af kvaliteten består i materialet skruen er produceret i. Vi sælger eksempelvis både en hærdet stålskrue (Corrseal - korrosionshærdet C4), A2 rustfri samt A4 rustfrie terrasseskruer. 

Corrseal er den billigste version. Den er velegnet til små terrasser, der ikke er specie..!

Terrasseskruer - alt hvad du skal vide omkring skruer til terrassebrædder
Infinity handsker fra Tegera

Forestil jer en sikkerhedshandske så tæt, behagelig og følsom, at man slet ikke kan mærke, at man har en handske på. Drivkraften bag den nye TEGERA® Infinity™-kollektion fra Ejendals er at skabe denne unikke følelse. Det er mere end bare endnu en coatet handske i familien; det er en hel ny oplevelse i uendelig fingerspidspræcision, greb, blødhed, bevægelsesfrihed og selvfølgelig beskyttelse.

Hemmeligheden bag Infinity-følelsen er virksomhedens egen nye produktionsteknologi, der bringer præcisionshåndtering og komfort op på et nyt niveau. Så uanset hvilken arbejdsudfordring du står overfor, bliver du virkelig nødt til at prøve dem på og opleve Infinity-følelsen.

Tegera infinity er en serie af montagehandsker og skærehandsker, som er udviklet på at give en særlig god handske. Den har et godt greb, og er lavet med særlige egenskaber i både se..!

Tegera infinity handsker
Metaldrejning

Juletiden er over os og det betyder for mange at der er ekstra tid til hygge i familiens skød. Det kan sommetider også betyde meget larm. Derfor kan det i denne tid være rart at have et værksted med maskinerne og værktøjet i orden, da det kan være et frirum og en undskyldning for lidt kvalitetstid alene. Rigtige mænd elsker maskiner og hvad er bedre end et toptunet værksted til drejning af metal. Har du også fundet kærligheden for metal drejning, så vil denne artikel måske hjælpe dig og gøre dig klogere på hvilke overvejelser du skal gøre inden køb af metaldrejebænke, så du får den metaldrejebænk som passer til netop dine behov og ambitionsniveau. Globaltools.dk har et bredt udvalg af maskiner og tilbehør til metal drejning fra flere anerkendte producenter, så vi altid kan sammensætte et passende sortiment til ethvert behov og økonomisk råderum. Der er ..!

Vi har været heldige at få fat i et restparti af URUY og BAHCO trykluftværktøj samt SHEPPACH kompressorer.

Delene er i begrænset parti og sælges som først til mølle og sælges kun via manuel kontakt til os (Via chat, telefon eller mail)

 

Listen med produkter findes her:

Varenavn Pris ex. Moms Slagnøgle 1/2" Bahco 898 Slagnøgle 1/2" Bahco 898 Gravørpen Bahco trykluft BP799 450 Skraldenøgle 1/4" mini Bahco BP700 498 Trykluft boremaskine Bahco 1/4" BP825 748 Trykluftskraldenøgle 3/8" Bahco BP820 459 Slibemaskine mini Vinkelhoved Bahco BP115 538 Slagnøgle 1/2" Micro Bahco 750 Slagnøgle 1/2" Bahco 950 Ligesliber lang Bahco BP822E 648 Trykluft minisliber Bahco 1/4" BP822 438 Slagnøgle 3/4" Bahco BP817 1898 Kompressor Airboss 280/10/16 10 bar 2,5 hk 280 liter/minut 749 Kompr..!
Restparti af trykluftværktøj - Uhørt billige priser

Artikel menu

Du kan også se:

Nyheder

Globaltools TV - videoer

Globaltools på de sociale medier

Leksikon og ord-forklaringer

Tilbudsaviser