Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

Artikler om værktøj

Her finder du vores blog om værktøj og sikkerhedsudstyr. Vi vil forsøge at komme med inspirerende indlæg, oplæg til debat eller opsummering omkring love og regler eller ganske enkelt bare en genopfriskning af almen viden. Nogle gange er det rart bare at blive bekræftet i at det man går og forestiller sig faktisk også er korrekt. 

Hos Globaltools.dk, er vi officiel partner og forhandler af Holzmann produkter, i både Danmark, Sverige og Norge. Du kan se vores spændende varer fra Holzmann lige her i artiklen. Du kan også læse hele vores efterårskampagne, med særlige priser.

Guide: Alt du skal vide om Holzmann

Du kan læse meget mere om Rotabroach maskiner og tilbehør, i brochurerne her på siden. Se blandt andet specifikationerne og billeder, på modellerne: Commando 40, Element 30, Element 40, Element 50, Element 75, Element 100 og Adder. Du kan også se, alle videoerne som viser, hvordan Rotabroach magnetboremaskine fungerer og meget mere her på siden.

Nyhed: Læs om vores magnetboremaskiner fra Rotabroach og se tilbudsbrochuren

Diesella har lancereret stærke tilbud i deres Toolhits brochure, der især er til de professionelle brugere.

Se hele tilbudsbrochuren her: http://ipaper.ipapercms.dk/Diesella/toolhits/464_1330175y8011wr0/#/

Tilbuddene løber frem til 31. december 2019.

Blog: Diesella Toolhits - september/ december 2019

Løftere, stablere og pallevogne er alt sammen løfteudstyr, men hvad er det rigtige udstyr til netop din arbejdsopgave. I artiklen går vi igennem de vigtigste tanker du skal gøre dig inden køb af løfteudstyr.   

Guide:  Palleløfter og stablere– alt du skal vide om sikker håndtering af gods

Det nye produktkatalog fra Teng Tools 2019 er ude nu. Læs mere om det i denne artikel nu.

Teng Tools Produktkatalog 2019 ude nu!