Artikel søgning

 

Nyheder

Her finder du vores blog om værktøj og sikkerhedsudstyr. Vi vil forsøge at komme med inspirerende indlæg, oplæg til debat eller opsummering omkring love og regler eller ganske enkelt bare en genopfriskning af almen viden. Nogle gange er det rart bare at blive bekræftet i at det man går og forestiller sig faktisk også er korrekt. 

Havemaskiner du ikke kan overleve sommeren uden!

Den danske sommer er her – Det betyder nødvendigvis ikke sol og varme, men dog er temperaturen ændret sig i positiv retning, så planterne i haven vokser i en fart, som kun et stort og lækkert stykke værktøj kan være med til at holde det hele trimmet!

Arbejdet i haven kræver naturligvis nogle maskiner – hvad ellers? Man må ikke gå ned på udstyret, og da slet ikke når vi nu har argumenterne for at få udvidet maskinparken.

Græsset skal slås, kanterne skal klippes, hækken skal trimmes og når alt dette er gjort skal haveaffaldet kværnes.

Når du er færdig i haven, kræver ungerne at du bygger dem et legehus. En rigtig mand bruger naturligvis ikke en gammeldags fukssvans – derfor skal du have fat i en Kap- og geringssav, en afretter/tykkelseshøvl og måske en slibemaskine.

Alt dette og meget mere er udstyr, som d..!

Havemaskiner som er nødvendige i din have
Hvem er MiniMax og SMC group?

MiniMax / SMC group maskiner, der er europæisk produceret træbearbejdningsmaskiner, sælges normalt direkte til kunder, som vægter høj kvalitet. Man har hos MiniMax konkluderet at kvalitetsbevidste kunder findes alle steder. Derfor udvider MiniMax nu salget – og målrettet skytset mod internettet. Der fastholdes fokus på at sammensætte en individuel maskine – men informationerne og salgs-processen ligger online.

Globaltools.dk er foretrukket online forhandler af MiniMax.

MiniMax har derfor valgt Globaltools.dk som online partner, da konceptet hos Globaltools matcher fint op med de værdier som kendetegner MiniMax og SMC group. Sortimentet består af de mest solgte modeller – hvor af mange af dem lagerføres i Herning til omgående afsendelse. Ellers er én af styrkerne for MiniMax at man har fabrikken i Europa, så man kan få opstartet produktionen af e..!

MiniMax træbearbejningsmaskiner – går nu online
Tengtools værktøj online? Så er det hos Globaltools.dk

 

Tengtools er et mærke i hastig vækst hos Globaltools. Oplevelsen er, at flere og flere professionelle får øjnene op for værdien af godt værktøj. Samtidig med ønsket om at købe værktøj i høj kvalitet, så opnår man med Teng tools desuden muligheden for at have intelligente løsninger for opbevaringen af værktøjet. Flere og flere kunder oplever værdien heraf, og da Tengtools er kvalitet på alle parametre, så har mange kunder fået positive oplevelser og mærket værdien ved at købe Tengtools. For at imødekomme efterspørgslen på godt værktøj, udvider Globaltools nu samarbejdet med Tengtools. Sortimentet udvides og Globaltools er nu det bedste sted at købe tengtools online – og i den virkelige verden.

Organisering af værktøj i værktøjsvogne skaber god økonomi.

Get organised er Tengtools slogan. Èn ting er opbevar..!

Globaltools udvider nu et langvarigt samarbejde med Teng tools
Køb varmekanoner og varmeblæser online hos Globaltools.dk

Denne artikel har til formål at komme med tips, tricks og besvarelse af nogle af de spørgsmål vi får oftest i forhold til varmekanoner og varmeblæsere. Hvis ikke du får besvaret de spørgsmål du måtte have er du også velkommen til at kontakte vores kundeservice. God læselyst.

Hvilke typer varmekilder passer bedst til dig?

Varmekanoner og varmeblæser kan anskaffes med tre forskellige typer af varmekanaler – El, gas og diesel og har forskellige fordele og ulemper. Det er derfor vigtigt at du i den forbindelser finder ud af hvilket behov du har. Er det eksempelvis til opvarmning af større indendørs rum, samtidig med at man skal kunne opholde sig der i vil det være mest anbefalelsesværdigt at vælge en diesel varmekanon med skorsten. Det kræver dog i dette tilfælde, at man kan få ose..!

Kvalitet og tilgængelighed er nogle af de vigtigste værdier for Globaltools.dk. Derfor er vi også glade for at kunne meddele, at Globaltools.dk nu har indgået et nyt og spændende samarbejde med Hitachi, som er leverandør af kvalitetsprodukter til den kvalitetsbevidste forbruger. De har et bredt sortiment af el-værktøj – herunder akku boremaskiner, bore-/skruemaskiner, blæser, rundsav, vinkelsliber osv. Hitachi Power Tools Denmark A/S er et datterselskab af Hitachi Power Tools Norway AS. Hitachi Power Tools Denmark A/S har til huse i Esbjerg, hvor de har kontorer, showroom og serviceværksted. Hitachi er en stor spiller i Skandinavien og har udover Danmark også datterselskaber i Sverige, Finland og Polen. Salget af Hitachi el-værktøj boomer i de skandinaviske lande og efterspørgselen er meget høj. I år 2015 nåede Hitachi Power Tools Norway en omsætning på det nordiske marked på 623 mill..!

Artikel menu

Du kan også se:

Nyheder

Globaltools TV - videoer

Globaltools på de sociale medier

Leksikon og ord-forklaringer

Tilbudsaviser