Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

Artikler om værktøj

Her finder du vores blog om værktøj og sikkerhedsudstyr. Vi vil forsøge at komme med inspirerende indlæg, oplæg til debat eller opsummering omkring love og regler eller ganske enkelt bare en genopfriskning af almen viden. Nogle gange er det rart bare at blive bekræftet i at det man går og forestiller sig faktisk også er korrekt. 

Løftere, stablere og pallevogne er alt sammen løfteudstyr, men hvad er det rigtige udstyr til netop din arbejdsopgave. I artiklen går vi igennem de vigtigste tanker du skal gøre dig inden køb af løfteudstyr.   

Guide:  Palleløfter og stablere– alt du skal vide om sikker håndtering af gods

Det nye produktkatalog fra Teng Tools 2019 er ude nu. Læs mere om det i denne artikel nu.

Teng Tools Produktkatalog 2019 ude nu!

Bliv klogere på, hvilke søm og hvor mange søm, som du bør anvende når du gør-det-selv. Denne artikel vil både spare dig tid og penge så læs mere her!

Guide: Vælg de korrekte- og det rette antal søm, når du gør-det-selv

Solamagic har netop lanceret helt nye og opgraderet produkter i PREMIUM+, ECO+ PRO og AIR+ serierne. Læs her hvilke forbedringer disse high-end varmelamper har fået.

Solamagic PREMIUM+, ECO+PRO og AIR+ Opgraderet 2019

Specifikationer, forkortelser og det rette moment kan ofte være forvirrende, når du skal vælge bolte og møtrikker. I denne artikel redegør vi for de vigtigste overfladebehandlinger og begreber, som hører til valget af bolte, møtrikker, skruer og skiver. 

Guide: Alt hvad du skal vide, når du køber bolte og møtrikker