Værkstedet kun for rigtige mænd

Artikel søgning

 

Her finder du vores blog om værktøj og sikkerhedsudstyr. Vi vil forsøge at komme med inspirerende indlæg, oplæg til debat eller opsummering omkring love og regler eller ganske enkelt bare en genopfriskning af almen viden. Nogle gange er det rart bare at blive bekræftet i at det man går og forestiller sig faktisk også er korrekt. 

Vi åbner op for værkstedet og viser vores nye omorganiseret metal- og træshowroom frem, så du kan komme helt tæt på de store maskiner. Det sker den 7 september fra kl. 14 - 17. Her kan du blandt andet møde Christian Helweg fra den social økonomiske virksomhed Råt&godt, som holder foredraget "Mennesker og materialer". Vi har tidligere sponsoreret en varmekanon til Christians værksted som du kan læse mere om i artiklen: Varmekanon til Råt & Godt - et værksted i udvikling. Der vil også komme en fra Rubio Monocoat og giver råd og vejledning til behandling af dit træ og trægulve. 

Nyhed: Åbent showroom & værksted 2018 - kom og vær med!

Hvad er Black Friday?

Black Friday eller sort fredag er en amerikansk tradition, som hvert år ligger fredagen efter Thanksgiving (den 4. torsdag i November). Udover at familier samles for at spise kalkun og nyde hinandens selskab, så er det en religiøs begivenhed, hvor man takker gud for en god høst. Det er samtidig sidste helligdag inden jul, hvilket anses blandt amerikanerne for begyndelsen på julehandlen. Det fejrer amerikanerne med særdeles attraktive prisnedsættelser, hvilket historisk set har betydet lange køer for at få fat i de gode tilbud og få klaret sine julegaver i god tid.

Nyhed: Sådan er din Black Friday hos Globaltools

 

Nu er det snart fars dag. Dette betyd..!

Tag styringen farmand!

SPAR VAND PÅ EN NY MÅDE - TÆNK ANDERLEDES

De fleste ”vandspareråd” idag anbefaler at udskifte 1-skylstoiletter med 2-skylstoiletter. Til­syneladende er det nærmest helt overset, at der findes en langt billigere og bedre løsning end at skifte hele toilettet, nemlig at skifte eller opgradere ventilen – Dette vil Globaltools gerne gør en indsats for at ændre!

Hvordan sparer du vand på toilettet?

Globaltools kan nu bryste sig af at være certif..!

Certificeret SOLAMAGIC forhandler