Menu

MiniMax

Køb MiniMax produkter online her

Globaltools sælger hele sortimentet af MiniMax træbearbejdningsmaskiner. MiniMaxs ejer er én af verdens største producenter af træ-bearbejdsningsmaskiner. De hedder SMC og er fra Italien. MiniMax produceres alle sammen i Europa hvilket sikrer en høj standard og høj kvalitet. MiniMax er SMCs mindste brand, og er velegnet til håndværkere, skoler og andre steder, hvor driftssikkerhed og høj kvalitet er vigtigt.

Når Globaltools sælger Minimax maskiner online, har vi mulighed for at sammensætte lige præcis en maskine til dit behov. Vi har ligeledes mulighed for at lave opstilling, indkøring og oplæring i brugen af maskinerne.

MiniMax produceres først når de er solgt - derfor kan der være 4-6 ugers leveringstid på maskinerne. Vi har dog et buffer-lager af de mest solgte maskiner stående i Herning - Danmark


Der er ingen producenter at vise.

Ønsker du at købe en drejebænk, afretter, tykkelseshøvl, rundsav, båndsav eller andre maskiner til bearbejdning i træ? Så bør du helt sikkert overveje MiniMax maskinerne, da du vil få oplevelsen af at købe kvalitet. Du vil ligeledes være godt sikret hvad angår vejledning og rådgivning både før og efter din investering.

Har du ønsker eller spørgsmål kan vi nemt vejlede omkring en special lavet løsning - kontakt da blot vores kundeservice.