Menu

MARELD PRO LIGHTING

Mareld Pro Lighting er den nyeste udvikling indenfor arbejdsbelysning - der har taget fat i belysningsproblematikken, så du kan udføre et bedre stykke arbejde. De lyser mørket væk. 

Tiden med filtrede ledninger, dårlige batteritider og udstyr der ikke kan tåle noget, er slut!

De fleste der benytter en eller anden form for arbejdsbelysning, ved at belysningen er vigtig - men måske ikke hvor vigtig. Vidste du at lyset påvirker, ikke bare hvordan du trives, men også hvor frisk og produktiv du er i løbet af arbejdsdagen. 

Ved Mareld Pro Lighting ved de, at god belysning gør en virkelig stor forskel, og at lyset påvirker din ydeevne væsentligt. De mener derfor, at der er plads til belysning for at være mere end et kastet produkt, der har lav prioritet og håndteres dårligt. Vidste du for eksempel, at du både er mere effektiv og laver færre fejl, når du vælger det rigtige lys til dit arbejdsmiljø?

Hvis du spørger andre brugerne selv, vil de fortælle dig, at de søger længere batterilevetid, færre kabler og bedre holdbarhed. Det er det, Mareld har fokuseret på i deres sortiment. Med arbejdslamper opdelt i tre segmenter, kan de hjælpe dig med at finde den rigtige løsning på dine belysnings problemer og vælge de rigtige lamper til dine behov. Alt fra større holdbarhed og lysere lys til mere fleksible og smarte løsninger findes inden for vores sortiment.

Arbejdsbelysning spiller en stor rolle i at udføre et godt job og er et vigtigt redskab til at hjælpe dig med at arbejde godt. Selv om manglen på tilstrækkelig belysning kan forårsage ulykker og fejl, er det et værktøj, der ikke altid prioriteres. Mareld har taget fat på belysnings problemer!

Mareld forstår forskellen, som virkelig god belysning kan gøre. Nu er det tid for dem at dele dette med jer.

Arbejdslampe FLASH 1500 RE zoom Mareld

Arbejdslampe FLASH 1500 RE zoom Mareld

755,00 DKK Pris ex. moms 604,00 DKK

Arbejdslampe Galactic 6800 Mareld

Arbejdslampe Galactic 6800 Mareld

1.668,75 DKK Pris ex. moms 1.335,00 DKK

Arbejdslampe Mareld Blaze 2500

Arbejdslampe Mareld Blaze 2500

419,50 DKK Pris ex. moms 335,60 DKK

Arbejdslampe Mareld Blaze 2800

Arbejdslampe Mareld Blaze 2800

393,75 DKK Pris ex. moms 315,00 DKK

Arbejdslampe Mareld Flash 1800 re

Arbejdslampe Mareld Flash 1800 re

706,25 DKK Pris ex. moms 565,00 DKK

Aura 2000 RE Mareld arbejdslampe

Aura 2000 RE Mareld arbejdslampe

565,00 DKK Pris ex. moms 452,00 DKK

Burst 250 Re genopladelig håndlampe Mareld

Burst 250 Re genopladelig håndlampe Mareld

364,75 DKK 295,00 DKK Pris ex. moms 236,00 DKK

Canopus 4000 RE Mareld arbejdslampe

Canopus 4000 RE Mareld arbejdslampe

1.375,00 DKK 795,00 DKK Pris ex. moms 636,00 DKK

CREE lygte zepto 20 Mareld

CREE lygte zepto 20 Mareld

152,50 DKK 95,00 DKK Pris ex. moms 76,00 DKK

Flash 2800 RE Mareld arbejdslampe genopladelig

Flash 2800 RE Mareld arbejdslampe genopladelig

793,75 DKK 622,50 DKK Pris ex. moms 498,00 DKK

Fleksibel stiver til Nebulosa arbejdslamper

Fleksibel stiver til Nebulosa arbejdslamper

150,00 DKK Pris ex. moms 120,00 DKK

Genopladelig arbejdslampe Flash 1000 RE Mareld

Genopladelig arbejdslampe Flash 1000 RE Mareld

517,50 DKK 347,50 DKK Pris ex. moms 278,00 DKK

Genopladelig pandelampe Mareld Halo 540 re

Genopladelig pandelampe Mareld Halo 540 re

427,50 DKK 248,75 DKK Pris ex. moms 199,00 DKK

Giga 200 RE Mareld håndlampe

Giga 200 RE Mareld håndlampe

402,50 DKK Pris ex. moms 322,00 DKK

Gleam 145 re Mareld pandelampe

Gleam 145 re Mareld pandelampe

320,00 DKK 195,00 DKK Pris ex. moms 156,00 DKK

Gleam 200 mareld pandelygte

Gleam 200 mareld pandelygte

253,75 DKK 129,00 DKK Pris ex. moms 103,20 DKK

Halo 250 Mareld pandelampe

Halo 250 Mareld pandelampe

266,25 DKK 148,75 DKK Pris ex. moms 119,00 DKK

Hjelmclips til pandelampe Mareld - universel

Hjelmclips til pandelampe Mareld - universel

18,63 DKK Pris ex. moms 14,90 DKK

Holder til arbejdslampe - universal

Holder til arbejdslampe - universal

62,00 DKK Pris ex. moms 49,60 DKK

Hurtiglader flash 1000

Hurtiglader flash 1000

64,25 DKK Pris ex. moms 51,40 DKK

Viser 1 til 20 af 60 (3 sider)

Mareld Pro Lighting

Indendørs

Når der arbejdes indendørs, er et almindeligt problem manglen på adgang til eller total fravær af dagslys. Dette kan forstyrre den daglige rytme og forårsage træthed. Det er derfor vigtigt så vidt muligt at forsøge at genskabe dagslys.

Spotbelysning på det specifikke arbejdsområde er ikke nok, selvom du kun arbejder på en lille overflade. I faste rum kan god takbelysning være tilstrækkelig som supplement til spotbelysning, mens du i værelser uden loftbelysning kan rette en eller flere lamper mod loftet og væggene omkring dig.

For at genskabe dagslys er det også vigtigt at have den korrekte farvetemperatur. Gamle lysstofrør er eksempler på lys, der ofte giver en meget gul tone, som igen kan forårsage træthed og gøre det svært at se korrekt.

Mareld's sortiment omfatter en serie lamper, der overvinder disse problemer og krav, da de let kan rettes mod overfladen, du vil belyse. De bruger moderne LED-teknologi, der i mange tilfælde svarer til dagslysets temperatur og fungerer godt i både mørke rum og i rum, hvor den faste belysning giver en gullig tone. Lamper med SMD-teknologi giver også et lyst lys med jævn dispersion, der reducerer skygger.

Barske miljøer
Daglige liv hos mange af vores brugere er ofte fyldt med risiko, og ligesom du har brug for god beskyttelse, gør det også din belysning. Vores sortiment omfatter derfor en række arbejdslamper, der er særligt modstandsdygtige over for snavs og slitage. Typiske arbejdspladser, hvor belysningen er særligt eksponeret, omfatter byggeri eller industriområder, men området er også nyttigt for andre fagfolk, der har brug for slidstærkt udstyr.

Vores aluminiumslygter og hovedlamper giver optimal beskyttelse til dine lys, så du selv kan udføre dit arbejde på bedst mulig måde, selv i hårde omgivelser. Vores sortiment omfatter også arbejdslamper designet og fremstillet af materialer, der er særligt slagfaste, f.eks. Blaze 2500, hvis buede form beskytter linsen, hvis lampen falder.

 

Udendørs

Ved udendørs arbejde, er omskifteligt vejr og fravær af elstikkontakter hyppige problemer. Fordelen ved udendørs arbejde er, at du har adgang til dagslys om dagen, men for at se korrekt, når du arbejder om vinteren eller i overskyede forhold, er det for eksempel stadig vigtigt at have ekstra belysning, der hjælper dig med at fokusere og undgå fejl.

Mareld's sortiment omfatter flere lamper, der løser disse problemer. De har en serie lamper med genopladelige batterier, som i mange tilfælde er udskiftelige, så du har altid mulighed for at skifte til et opladet batteri. Nogle af deres lamper har også en USB-stikkontakt til opladning af din telefon mv. Adgang til en udendørs stikkontakt er ofte begrænset, så en lampe med en ekstra stikkontakt er en god løsning.

For præcisionsarbejde udendørs har vi en række lommelygter og hovedlamper med genopladelige batterier, som også klare sig godt under forskellige vejrforhold.

 

Barske miljøer

Daglige liv hos mange af vores kunder er ofte fyldt med risiko, og ligesom du har brug for god beskyttelse, har din belysning også brug for det. Mareld's sortiment omfatter derfor en række arbejdslamper, der er særligt modstandsdygtige over for snavs og slitage. Typiske arbejdspladser, hvor belysningen er særligt eksponeret, omfatter byggeri eller industriområder, men området er også nyttigt for andre fagfolk, der har brug for slidstærkt udstyr.

Aluminiumslygter og hovedlamper giver optimal beskyttelse til dine lys, så du selv kan udføre dit arbejde på bedst mulig måde, selv i hårde omgivelser. Sortiment omfatter også arbejdslamper designet og fremstillet af materialer, der er særligt slagfaste, f.eks. Blaze 2500, hvis buede form beskytter linsen, hvis lampen falder.

 

Store overflader

For at belyse en stor overflade har du brug for et virkelig stærkt lys med bred dispersion, så du behøver ikke at kæmpe med skygger eller blænding. På trods af at lyset er lyst, kan du stadig se farver og kontrast korrekt. I mange arbejdssituationer er der også mangel på elstikkontakter, så serielle forbindelser eller trådløse lamper er et almindeligt krav.

Sortiment omfatter en serie lamper, der overvinder disse problemer og krav. SMD-teknologi er en god løsning for at undgå skygger på overfladen, hvor du arbejder. Flere små lamper kombineres for at skabe et meget stærkt lys. Flere lyskilder, der belyser overfladen fra forskellige retninger, er også en god løsning, helst med forskellige styrker, hvor de svagere lamper hjælper med til at skabe et blødere lys. Det er især vigtigt for f.eks. malere og facadearbejdere for at opnå jævn belysning uden stærke skygger.

Sortiment omfatter også lamper med genopladelige batterier og ekstra elstik. Du kan også købe stande, så du kan variere lampens højde.

 

Små overflader

På små overflader, hvor koncentration og nøjagtighed er vigtige, har du brug for belysning, der er let at flytte og omdirigere. Et stærkt lys på en lille overflade er det der betyder noget her. Arbejdsrummet kan bestå af et elektrisk kabinet, en motor eller en ventilationstromle, og kravene til perfektion er særligt høje her. Betingelserne for at placere større lysløsninger i forbindelse med arbejdsområdet er ofte begrænsede, og det meste er det en lille, begrænset overflade, der skal belystes. Ved hjælp af smarte, fleksible løsninger og funktioner som en god batterilevetid er du godt rustet til alle situationer, der måtte opstå.

Sortiment omfatter en række lommelygter og hovedlamper, der er velegnede til præcisionsarbejde, med smarte funktioner som bevægelsesfølere og lyssensorer. Denne type arbejde belysning er ekstremt nem at flytte og er derfor ideel, når du ofte skifter mellem arbejdsområder.

 

Barsk vejr

Er du også træt af belysning, der gør ondt, så snart vejret viser sig fra sin værste side? Arbejde udendørs har særlige krav, og noget arbejde skal udføres udendørs uanset vejret - sol, regn eller sne. Uanset vejret skal du være i stand til at stole på udførelsen af din belysning.

For ekstra holdbarhed mod fugt og slid har Mareld udviklet et specifikt segment, hvor materialet og designet er fremstillet specielt til dette formål. I dette segment finder du lommelygter og hovedlamper i aluminium og håndlamper med ekstra greb, så du kan holde det tæt på udstyret, selv i vådt vejr. Typiske situationer hvor dette er vigtigt er f.eks. når du arbejder udendørs eller på en byggeplads.

 

Tætte rum

Det kan være svært at passe større arbejdslamper i små og tætte rum. Meget ofte skal man ty til midlertidige løsninger, som måske ikke giver de bedste forudsætninger for godt arbejde. I sortiment finder du gode arbejdsbelysningsprodukter til arbejde i små og trange situationer, og hvor arbejdet kræver høj præcision og præcision.

En hovedlampe giver dig mulighed for altid at rette belysningen, hvor du arbejder, og frigive dine hænder for at kunne fokusere på opgaven. De fleste af vores hovedlamper er også udstyret med bevægelsesfølere og lyssensorer, der registrerer, hvor langt væk du er fra objektet og dæmper lyset i overensstemmelse hermed. En anden god løsning til denne type situation er en håndlampe med en krog og magnetisk montering, der nemt kan hænge op og styres hvor du vil, eller en fakkel, der kan klippes i bukserne eller lommen, når den ikke er i brug.