Menu

JKL Medical

JKL øjenskyl og JKL forbindingskasser

Her kan du finde produkter fra JKL medical. Vi sælger produkterne online, så uanset om du ønsker at købe øjenskyl eller forbindingskasser/førstehjælpskasser, kan du finde sortimentet online i denne kategori, samt købe hurtigt og nemt direkte på hjemmesiden.

Forbindskasse JKL lille

Forbindskasse JKL lille

268,75 DKK Pris ex. moms 215,00 DKK

Forbindskasse JKL stor

Forbindskasse JKL stor

431,25 DKK Pris ex. moms 345,00 DKK

Plaster JKL Fixer

Plaster JKL Fixer

32,50 DKK Pris ex. moms 26,00 DKK

Plaster JKL Sensitive

Plaster JKL Sensitive

41,25 DKK Pris ex. moms 33,00 DKK

Plasterstrips JKL sortiment

Plasterstrips JKL sortiment

41,25 DKK Pris ex. moms 33,00 DKK

Vægholder JKL

Vægholder JKL

256,25 DKK Pris ex. moms 205,00 DKK

Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)

JKL Medical produkter

Dansk firma fra Greve tilbyder sikkerheds- og førstehjælpsprodukter. Målrettet industri og håndværk kan man sikrer sig disse kvalitets produkter der lever op til danske standarder. Særlig kendt er JKLs øjenskyl der sprayer øjet rent i stedet for at skylle. Dette gør produktet effektiv og let anvendelig. Derudover findes der også et sortiment af førstehjælpsprodukter, som sikrer at man har udstyret i orden i tilfælde af en ulykke. 

Køb øjenskyl og forbindingskasser online

Hos Globaltools.dk har vi et ønske om at tilbyde produkter der dækker ethvert behov. Derudover vil vi også have produkter i høj kvalitet. JKL medical passer derfor fint ind. Du kan finde produkterne online på hjemmesiden, hvorfra du også hurtigt og nemt kan bestille online. Skulle du have spørgsmål eller ønske om tilbud sidder vores kundeservice klar til at assistere dig. Ved større mængder er der mulighed for mængderabat.