Menu

Mejsler

Til professionelt brug kan man få en håndterlig mejselhammer af pistolmodel. Med mejselfatning til både runde og sekskantede mejsler. Den er nem at betjene med sin ergonomisk, trinløs aftrækker indbygget i håndtaget. Håndtaget har slagreduktion - mindre vibrationer der isolerer mod kold luft. 360° drejelig slangetilslutning og luftudløb gennem håndtaget. Beregnet til bil- og mekaniske værksteder og udviklet til professionel brug.

En mejselhammer kan anvendes til nitning, mejsling, pladeskæring m.m. Under mejselhammeren sidder en reguleringsventil til indstilling af ønsket slagantal.Værktøj af denne slags kan arbejde indenfor et stort omfang, når det gælder lufttryk. Anbefalet lufttryk bør dog ikke overstige 6 bar under arbejde. For højt lufttryk og uren luft kan forårsage slid og forværre værktøjets beskaffenhed, som igen kan forkorte dets levetid. For lavt lufttryk forværrer værktøjets effekt. Fugt i luftledningen skader værktøjet. Lufttanken skal være tør, og luftfilteret skal med jævne mellemrum rengøres.

Hvis du skal bruge mejslen i en væg, kontrollér da med en vægdetektor, om der er skjulte ledninger, rør eller lignende i de emner, du skal bore/hamre i, for at undgå at ramme dem.


Der er ingen produkter at vise i denne kategori.