Menu

Håndhøvl

En håndhøvl er for det meste beregnet til at høvle i træ. Med HM-vendeknive, parallelanslag og udsugningsstuds for støvsuger. El-høvlen er et elektrisk bærbart stykke værktøj. Den bliver drevet af en enkelt faset motor. Elhøvlen holder konstant hastighed uanset om den er belastet eller ubelastet.

VFor at beskytte mod elektriske chok skal man undgå at komme i kontakt med overflader med jord. Pres ikke på værktøjet. Høvlen arbejder bedre og mere sikkert hvis man ikke udøver magt på værktøjet.

En Bosch Akku håndhøvl har en hurtig og præcis arbejdshastighed, takket være trinløs spåndybde indstilling op til 1.6 mm, og en meget lav vægt af hensyn til komfortabelt arbejde. Innovative CoolPack-akkuer sikrer en optimal varmeafstråling og forlænger dermed standtiden med op til 100%. Hurtigt klingeskift af hensyn til kontinuerligt arbejde. Der er en høj overflade kvalitet med ultra skarpe HM-vendeknive med lang standtid. Elektronisk celle beskyttelse (ECP)  beskytter akkuen mod overbelastning, overophedning og dybafladning. Spånudkast er valgfrit til højre og venstre.

El høvl 900 watt

El høvl 900 watt

535,00 DKK Pris ex. moms 428,00 DKK

El høvl 900 watt

El høvl 900 watt

753,75 DKK Pris ex. moms 603,00 DKK

Viser 1 til 2 af 2 (1 sider)