Menu

Diamantteknik

Med diamant teknik kan man udføre  mange typer arbejde med værktøj, der kan bearbejde hårde byggematerialer som beton, tegl, terrazzo, natursten og asfalt.

Diamantboring og skæring. Wire- og cirkelskæring. Høvling og slibning af betongulve. Nedbrydning af Terrazzo og slibning.

Værktøjet er borende og skærende værktøj med diamant- og hårdmetalskær.

Hvad enten I søger diamantværktøj til et traditionel eller mere specifikt projekt, finder i det på Globaltools.dk. Det brede sortiment gør det muligt at levere diamantværktøj til enhver opgave.
Anvendes der et skærende værktøj i et forkert materiale forkortes levetiden på værktøjet markant, eller værktøjet kan blive poleret og miste sin effekt.
Hvis en diamantklinge bliver poleret (lukker sig), så kan de åbnes igen ved at skære/bore i et stærkt slibende materiale eksempelvis leca, kalksandsten, karbon-sten eller en speciel diamantslibeklods.
For at opnå den bedste økonomi er det vigtigt at vælge det rette værktøj til materiale og maskine. 
Undersøg om en klinge skal have tilført vand, eller om den kan anvendes til tørskæring. Alle diamantklinger kan tåle vandtilførsel, hvilket forlænger levetiden og øger skærehastigheden. Dog findes der diamantklinger, som ikke må anvendes uden vand.
Ved vådskæring skal klingen have tilført den rette mængde vand og helst på begge sider af klingen. Ud over den kølende effekt, så hjælper vandet med fjerne det fritskårne materiale fra skæresporet. Får klingen ikke nok vand, så øges risikoen for et defekt stykke værktøj.
Passer klingen ikke på maskinen, så kan der benyttes reduceringsring eller centerhullet kan opbores. Der må aldrig monteres en klinge, hvor hul-diameteren ikke passer nøjagtig på maskinen.
Diamantklinger er udviklet til skæring og må ikke anvendes til slibning og polering. Anvendes klingen til dette svækkes segmenterne og de bliver defekte.
Husk at afkøle klingen med jævne mellemrum.

 

Diamantskæremaskine til fliser og sten SCM 1000

Diamantskæremaskine til fliser og sten SCM 1000

13.399,00 DKK Pris ex. moms 10.719,20 DKK

SCM 300 Skæremaskine til fliser og sten

SCM 300 Skæremaskine til fliser og sten

11.872,50 DKK Pris ex. moms 9.498,00 DKK

SCM 350 Diamantskæremaskine til fliser og sten

SCM 350 Diamantskæremaskine til fliser og sten

9.997,50 DKK Pris ex. moms 7.998,00 DKK

Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)