Menu

Løse batterier til Bosch el-værktøj

Der findes et stort udvalg af Bosch batterier til elværktøj, haveredskaber og meget mere. Det kan være at du skal bruge et nyt batteri til et Bosch produkt. Der findes et stort udvalg af Bosch batterier til en lang række forskellige modeller. Oftest har man en tilbøjelighed til at skifte sine nuværende produkter ud med nye hvis de ikke længere har nok energi. Mange gange, så skyldes det at batteriet ikke længere kan holde på strømmen, så kan du købe et nyt batterii stedet for at kassere den gamle maskine.

Der findes forskellige stavakkuer med ECP (elektronisk celleværn), Light Duty (LD) = Til enkelte, lette arbejdsopgaver inden for gør-det-selv- og haveområdet. Standard Duty (SD) = Til regelmæssige, gængse arbejdsopgaver inden for gør-det-selv- og haveområdet. Heavy Duty (HD) = Til hyppige, krævende gør-det-selv- og havearbejder, hvor der er behov for kraft og udholdenhed.

Kraftigt lithium-batteri, kan anvendes i alle maskiner fra Boschs "Power4All" 10,8-V-lithium-ion-akkusystem. Boschs lithium-ion-akkuer kan med deres højeffektive celler belastes ekstremt og har alligevel et utroligt lavt energitab. De overbeviser med kompakthed, lav vægt, lang akku-driftstid og robusthed.


Der er ingen produkter at vise i denne kategori.