Faktura betingelser (Afterpay)

Kommer du ikke videre med AfterPay? Noter følgende:

  1. Leveringsadressen og betalingsadressen skal være den samme som den registreret Folkeadresse/ firmaadresse
  2. Navn/ Bedriftens navn og adresse skal være skrevet presis på samme måte som den er registreret med (Eks: et Å kan ikke skrives med to A)
  3. Adressen kan ikke være en post boks

Hvem kan ansøge om en afdragsordning?

Du skal være fyldt 18 år for at ansøge om en afdragsordning. AfterPay gennemfører sædvanligvis en kreditkontrol. Du skal have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse i Danmark, som ikke er en postboks.ERverv

Hvis du vælger at betale med faktura sendes via Email. Du har 14 dage til betaling.

Du kan altid se dine fakturaer på My AfterPay, som du helt enkelt logger på via din Emailadresse.

For at kunne benytte AfterPay skal du være fyldt 18 år, bosiddende i Danmark og accepteres af vores kreditcheck. Derfor skal du udfylde din fødselsdato ved bestilling.

Ved for sen betaling bliver du debiteret 2% i rente beregnet fra fakturaens forfaldsdato. En påmindelse udsendes 10 dage efter forfald og pålægges et gebyr på kr. 100,-. Ved manglende betaling på over 20 dage efter forfald, overgår fakturaen til Gothia inkasso med yderligere omkostninger, der afhænger af beløbets størrelse.

AfterPay behandler alle dine oplysninger fortroligt jf. persondatalovgivningen. Indsamlede oplysninger benyttes til at fuldføre bestillingen, identificere betaleren, gennemfører kreditcheck, samt for intern statestik. Ved at benytte AfterPay Konto eller AfterPay delbetaling giver kunden AfterPay ret til at via interne og eksterne databaser, at bekræfte identifikation samt kreditværdighed.

Hvornår kan jeg afslutte afdragsordning/konto?

Du kan når som helst opsige din konto ved at kontakte AfterPay og opsige kontoaftalen. Såfremt der er et restbeløb tilbage, skal det betales inden en måned. Vilkårene i aftalen gælder indtil restbeløbet er betalt.

Overdragelsesret

AfterPay har ret til at overdrage eller pantsætte fordringen til anden kreditgiver.

Meddelelse

AfterPay sender en ordrebekræftelse vedrørende din aftale med AfterPay til dig pr. e-mail.. Dette sker til den e-mail adresse som du opgiver i dine kontaktinformationer. Du har selv ansvaret for, at vi har den rigtige e-mail adresse, som vi kan kontakte dig på. AfterPay sender endvidere en ordrebekræftelse via post til din folkeregisteradresse.

 

Du kan også altid læse vilkårene på vores hjemmeside www.AfterPay.dk