Menu

Adapt

Køb Adapt produkter online her

Her i denne kategori kan du finde produkter fra Adapt. Produkterne er hjælpemidler og støtteudstyr til brug ved fysisk arbejde. Finde produkter online her og bestilt hurtigt og nemt direkte på hjemmesiden.


Der er ingen producenter at vise.

Adapt skåner kroppen mod utilsigtede hendelser.

Støtteudstyr og beskyttere fra Adapt gør at kroppen ikke kommer i stillinger og bliver belastet utilsigtet. Produkterne hjælper med at skåne kroppen og gør det mere sikkert og aflastende at lave fysisk og ensartet arbejde. Hvis kropsdele belastes hårdt eller hvis man har skavanker kan beskytterne hjælpe dig med at udføre arbejdet uden unødig overbelastning.

Håndledsbeskyttere, rygbeskyttere og knæbeskyttere

De forskellige beskyttere beskytter forskellige kropsdele, så der ikke laves overbelastning. Beskytterne mindsker muskeltræthed og styrker kroppens naturlige positur. Produkterne er udviklet til aflastning og til at supportere kroppens naturlige bevægelser.

Globaltools forhandler Adapt produkter online

Globaltools forhandler produkter fra Adapt. Vi sælger produkterne online, så du kan nemt få et overblik over hvilke produkter der findes i sortimentet. Du kan ligeledes nemt foretage en online bestilling, hvor du hurtigt og simpelt bestiller produktet på hjemmesiden, hvorefter vi sørger for at beskytterne leveres direkte hjem til din adresse. Vi sørger for hurtig levering der gør at din krop ikke overbelastes i længere tid end højest nødvendig.