Drejebænke

Drejebænke

Vælg underkategori

Her finder du drejebænke til træ og metal. Vi har forskellige størrelser til forskellige behov. Hvad enten det er til privat eller industriel brug finder du en drejebænk der passer til dit behov. Vi kan være behjælpelige med et stort tilbehørsprogram med alt indenfor drejestål, pinoler, patroner og meget mere.

Vi forhandler mærker som: Holzmann, Jet, Sieg, Rotwerk, Luna og Ferax.
 

Vis:
Sortér efter:

Vi har et af Danmarks største udvalg af drejebænke og tilbehør hertil. Så uanset om du er trædrejer, metaldrejer - hobby eller erhverv, kan vi finde en dreje bænk der passer dit behov. Vores drejebænke sælges billigt online. Vi har ingen udstilling, men på vores kontor i Støvring i Nordjylland har vi mulighed for at fremvise enktelte modeller. Her kan vi også tage en snak om hvad der skal til for at dække dine behov. 

Mange af vores modeller kan anvende det samme tilbehør. Vi har både bænke og tilbehør til hobby og til erhverv. Alle vores maskiner er CE godkendt, og kan anvendes af alle. Vi er ikke bekendt med nogen officel test af drejebænk, men vi ved af erfaring, at de modeller vi sælger er holdbare, og gode til prisen. Vi har en meget lille andel af reklamationer, hvilket fortæller os, at maskinerne er gode, og det er vel reelt set den bedste test.

Mange af vores modeller kan håndtere forskellige typer af materialer. Jo større maskinen er, desto nemmere har den ved at håndtere mere massive emner samt materialer som er hårde. Alle maskinerne kan håndtere Nylon, aluminium og plast.
Nå du har placeret emnet i drejebænken, kan et spåntagende værktøj som eksempelvis et drejestål/drejejern fjerne materialet, mens emnet drejes i maskinen.

Vi samarbejder med anerkendte producenter, så uanset hvad dit behov er, og hvilket prisniveau, har vi helt sikkert en maskine i god kvalitet som kan dække dit behov. Vi har hurtig og nem levering af alle vores maskiner. Flere af maskinerne er fra dag til dag og det samme er tilbehør og reservedele.

En drejebænk består af følgende væsentlige dele:
Hovedspindel - evt med en patron
Stålholder til drejejern
Hovedslæde
Tværslæde og forsætterslæde - til bevægelse på vangen
Pinoldok
Tilspændingsspindel - som er under vangen
Motor - evt med gear